2777
2789

حالا چه اشکال داره مگه

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😏😏😏چون قول داده بود و من رو قولش حساب کرده بودم

ولی اشکال نداره ها

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
حالا چه اشکال داره مگه

وایی وایی وایی

چه اشکالی داره حرامه خوردنش

نجسه اه اه اه

دلم براتون تنگ شده رفقا😔 دلم خییییلی براتون تنگ شده بی معرفتا.حقم این بود؟من که انقدر خنده میاوردم رو لباتون انقدر دوستون داشتم .اشکمو در اودین بی معرفتا..هیی کاش پیدام کنید😔🚶‍♀️
ولی اشکال نداره ها

وا خدا میگ اشکال داره بعد شما میگی نداره؟! 

فکرکنم عقل خدا بیشتر ازما برسه! 

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.

هرکار میکنی دعوا نکن. شوهر منم هربار حق با منه اگه با دعوا چیزی بگم بدتر دست پیش میگیره پس نیفته آخرشم یه جور وانمود میکنه من مقصر شم. پس اگه مطمئن شدی و خواستی باهاش حرف بزنی حتما تو شرایط مناسب و در آرامش بگو وقتی هردوتون حالتون کاملا خوبه و رابطتون خوبه

.

این سایت ماشالله یه جوری از مشروب دفاع میکنن ادم حس میکنه وسط یه مشت مست و دائم الخمر نشسته پست میزاره

فردا باهاش صحبت کن بگو دیروز سیر خوردی بودی یه لحطه فکرکردم بوی الکل میدی خیلی بدم اومد

مرسی که سر قولت موندی!

اگه چیزی باشه به خودش میاد یکم

عزيزم وقتي عرق بخورن شب كه ميخوابن دهنشون بوي سير ميگيره و چقدرم بده اه 

شوهر منم ميخوره اينجوري ميشه منم همش ميگم خدايا منكه تو غذام سير نميريزم پس اين چرا اينجوريه

تا اينكه فهميدم بخاطر مشروبه لعنتيه

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد