2821
2789
عنوان

دخترعموم...

256 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان میشه لطف کنید هرکدوم یه دونه صلوات بفرستید واسه شفای دخترعموم 

سرطان سینه داره یه بچه کوچیک داره 24سالشه 

ان شاء الله خدا همه ی مریضا روشفابده 

هرکی فرستاد لایک کنه تامنم واسه شمابفرستم ان شاء الله هرکی هرمشکلی داره حل شه 

کوردم زمانم کوردیه من خلکی کوردستانم ❤️  کاربر قدیمی هستم       لیداااا بودم    

خدا شفا بده ایشالله

چون سنشون پایینه احتمالا زود متوجه شدن خیلی زود خوب میشن

فقط بهش انرژی مثبت بدید

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فرستادم عزیزم توام برا مریض من دعا کن

ممنون عزیزم ان شاء الله خدا خودش همه مریضا رو شفابده ان شاء الله خدا خودش هرچه زودترحال مریضتون رو خوب کنه 

خدا شفا بده ایشالله چون سنشون پایینه احتمالا زود متوجه شدن خیلی زود خوب میشن فقط بهش انرژی مثبت بد ...

ممنون عزیزم شکر خدا روحیه ش خوبه زود رفت دکتر ولی دکترش خیلی بیشعور بودهیچی نمیفهمیدهمش گفته بود عفونته تااینکه گفته بود برو پیش یه دکتر دیگه بعد متوجه شد 

بخاطر همین درمانش یکم طول میکشه خیلی سختی کشیده باید هردفعه واسه شیمی درمانی بره مرکز استان توشهرخودمون نیست

دختر خاله ت خوب شد ؟؟

سلام عزیزم نه خوب نیست خیلی دیر فهمیدن زده به جاهای دیگش  

نگو تورو خدا خیلی ناراحت شدم عزیزم خیلی زیاد سینه شو برمیدارن ؟؟

خیلی ممنون عزیزم 

الان سینه رو برنمیدارن غده رو تخلیه میکنن ولی متاسفانه بعد تخلیه هم به ریه اش زده توروخدا براش دعاکنین این دفعه نتیجه بگیره مگه خدا خودش به جوونیشو بچش رحم کنه 

خیلی ممنون عزیزم  الان سینه رو برنمیدارن غده رو تخلیه میکنن ولی متاسفانه بعد تخلیه هم به ریه ا ...

اتفاقا اگه سینه شو برمی‌داشتند بهتر بود احتمالا یکم قضیه ش جدی تره کدوم شهر هستید دکترش کیه ؟؟کاش بیارین تهران دکتر اکبری کلینیک آذر فوق العاده س این دکتر البته شنیدم دکتر عطری هم خوبه ولی بازم کسی به پای دکتر اکبری نمیرسه 

2824
2823
2791
2779
2792