2777
2789
عنوان

درد و دل

223 بازدید | 14 پست

سلام دوستان خیلی دلم گرفته تمامی دوستان و اطرافیانم بچه دار شدن اما من هنوز نتونستم حامله بشم خیلی دلم گرفته آخه قربون خدا برم چرا یه بچه سالم به من نمی‌ده 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ چیز محال نیست

عروس عموم ۱۲سال بود نازایی داشت

ای وی اف و هزاران کار دیگه کرد نمیشد اصن

الان خیلی طبیعی بارداره😍❤❤

ایشالا شماهم تا سال دیگه نینی بغلت باشه

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

😢😢

عزیزم برات دعا میکنم 

انشالله که خیلی خدا ی بچه ی سالم و ناز بهت بده🤲🏻🤲🏻💚

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊
😢😢 عزیزم برات دعا میکنم  انشالله که خیلی خدا ی بچه ی سالم و ناز بهت بده🤲🏻🤲🏻💚

فدات عزیزم امروز مادر شوهرم می‌گفت همه بچه دار شدن شما نتونستین بچه بیارین وقتتون گذشته دیر شده براتون 

ایشالا اول خدا تواناییشو بهت بده و روح و جسمت کااااملا براش آماده باشه بعدم هدیه خوب و قشنگشو بهت بد ...

واقعا خودم از لحاظ روحی دوست ندارم اما یه جورایی خسته شدم از این که نمیشه

فدات عزیزم امروز مادر شوهرم می‌گفت همه بچه دار شدن شما نتونستین بچه بیارین وقتتون گذشته دیر شده برات ...

نه عزیزم اصلا و ابدا به حرفاشون توجه نکن 

خدای اونا خدای تو هم هست 

راستش من که دلم روشنه برات خیلی زود قراره اتفاق بیوفته 

امیدت رو از دست نده💚

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊
نا امید نباش عزیزم به بارداری هم فک نکن هرچی فکر کنی چون استرس داری برعکس میشه بخیال شو بهت قول میدم ...

اصلا خیلی وقت بود فکر نمی‌کردم اما امروز خبر بارداری دوستم و شنیدم دلم گرفت 

2790
2778
2791
2779
2792