2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا؟

157 بازدید | 25 پست

یک ساله که با یه دختری تو گروه آشپزی دوست شدم.خیلی باهم صمیمی شدیم خیلی از مشکلاتشو برام میگه و باهام درد و دل میکنه من خیلی بهش وابسته شدم اگه یه روز باهاش حرف نزنم دلم میگیره گریه میکنم دوبار رفتم خونشون و باهاش حرف زدم

من شخصیتم طوریه که اگه یک لحظه حس کنم مزاحمم دیگه اصلا با اون شخص حرف نمیزنم.

نمیدونم چرا من فکر میکنم مزاحمشم همش گریه میکنم میگم نکنه واقعا بدش میاد ازم چون وابستش شدم اون بهم میگه اصلا اینطور نیست داری اشتباه میکنی ولی دست خودم نیست چرا من اینجوریم مشکل از منه؟

همیشه همینطورم هر جا میرم فکر میکنم بقیه خوششون نمیاد یا پشت سرم حرف میزنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این از نداشتن یا کم داشتن عزت نفس و اعتماد ب نفستونِ... وقتی بخوای خودتو خیلی پررنگ کردی.. در حقیقت ...

من عزت نفسم خیلی بالاس بخاطر همین همیشه خودمو از بقیه دور میکنم تا هیچ حرفی پشتم نباشه اما برای عزیزام خیلی حساسم

من عزت نفسم خیلی بالاس بخاطر همین همیشه خودمو از بقیه دور میکنم تا هیچ حرفی پشتم نباشه اما برای عزیز ...

دور شدن واسه حرفایی ک اگه دور هم باشید شاید پشت سرتون بزنن درست نیست... باید بی اهمیت باشید.... چون حرف و حدیث همیشه هست.....  زیاد حساس بودن کم کم شمارو دچار وسواس فکری میکنه... 

دور شدن واسه حرفایی ک اگه دور هم باشید شاید پشت سرتون بزنن درست نیست... باید بی اهمیت باشید... ...

دقیقا من الان وسواس فکری دارم چون همیشه میترسم میگم نکنه بدش میاد ازم نکنه وقتی پیام میدم با خودش بکه چقد مزاحمه نکنه پیاممو میبینه از عمد جواب نده و خیلی چیزای دیگه 

خیلی بقیه برایتان مهم هستند.خودتان ازخودتان خوشتان بیاید،منتظرخوش آمدن وتاییددیگران نباشید.

برام مهم نیست همه خوششون بیاد من عاشق خودمم

ولی از کسایی که خوشم میاد دوست دارم همون حسی رو داشته باشن که من بهشون دارم