2777
2789
نه اصلا نگران این قضیه ی ساعت کاری نباش.. اگه یه جای کوچیک باشی خب احتمالش هست مریض کمتر داشته باشه ...

نمی تونی طرحت رو توی دانشگاه مربی بشی؟ علاقه داری؟ 

چون الان تایم کارآموزی هم بشدت کم شده و بیشتر سیستم آموزشی بیکار هستند

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              
باز همونام استرس داره و...  ولی کلینیک ها خیلی خوبه اگرچه پول کمتر میدن ولی مثلا کلینیک زیبای ...

آره ولی شما تعهد داری حتما باید طرحت رو بگذرونی.. توی طرح هم تا ۶ ماه استرس کاملا طبیعیه..  بعد اگر بیمارستان رزیدنتی باشه خیلی بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی تونی طرحت رو توی دانشگاه مربی بشی؟ علاقه داری؟  چون الان تایم کارآموزی هم بشدت کم شده و بی ...

نه قبول نمیکنن

تو شهر ما چنتا مربی هستن که هیئت نیستن و فقط کارشون همین آموزش توی بیمارستانه

چارچنگولیم چسبیدن ب کارشون

والا یبارم باهاشون صحبت کردیم میگفتن حقوقمون خیلی ناچیز ینی در حد 600 اینا😐

ینی ما ارشد بگیریم برا 600؟😐

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
باز همونام استرس داره و...  ولی کلینیک ها خیلی خوبه اگرچه پول کمتر میدن ولی مثلا کلینیک زیبای ...

من توی کلینیک خصوصی  هم کار کردم.. بیگاریه بعد اینکه خدا نکنه مشکل پیش بیاد همچین پشتتو خالی می کنن که بیا و ببین. طرح تجربه ی بی نهایت جذابیه  اصلا نگران نباش بسپار به خدا خودش تمام نگرانی هاتو  رفع می کنه.. از خدا بهترینا رو براتون میخوام دوست و همکار عزیزم😍

آره ولی شما تعهد داری حتما باید طرحت رو بگذرونی.. توی طرح هم تا ۶ ماه استرس کاملا طبیعیه..  بعد ...

طرح دو ساله و قابل تحمل

اما استخدامی یه عمره

نه قبول نمیکنن تو شهر ما چنتا مربی هستن که هیئت نیستن و فقط کارشون همین آموزش توی بیمارستانه چارچن ...

نه اونا حق التدریس هستند که انقدر کمه.. ارشد هم بگیری شانس برای هیئت علمی شدن داری

من توی کلینیک خصوصی  هم کار کردم.. بیگاریه بعد اینکه خدا نکنه مشکل پیش بیاد همچین پشتتو خالی می ...

مرررسی شما چقد مهربونین 😍

[QUOTE=166283023]میگم من یه سوال دارم  خوندین لایک کنین پاکش کنم چون نمیخوام تو سایت بمونه میترسم شناسایی شم چقدر سوال سختی یا خدا .. من بودم فکر کنم منتظر میدونم

الان تو اوضاع کرونا کسی ۱ سال منتظر میمونه؟ کمبود نیرو هست.. 

[QUOTE=166283023]میگم من یه سوال دارم  خوندین لایک کنین پاکش کنم چون نمیخوام تو سایت بمونه میتر ...

بچه های ما که شهریور فارغ التحصیل شدن همه به جز دو نفر طرحشون شروع شده

[QUOTE=166283023]میگم من یه سوال دارم  خوندین لایک کنین پاکش کنم چون نمیخوام تو سایت بمونه میتر ...

متاسفانه شهر ما یه بیمارستان کوچیک و کلی آدم تو نوبت طرح

خیلی باید تو نوبت باشیم

و از همینم میشه فهمید بازار کار چقد خرابه

اگه اشکال نداره درخواست دوستیم رو قبول کنین سوالی داشتم بپرسم😍❤️❤️❤️❤️

باشه عزیزم