2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همدانم ولی هیچی حس نکردم😂

واقعا.. همه متوجه شده بودن😂

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              
تو فکر ارشد نیستین؟  بنظرتون چطور میشه از رشته ی ما اداری شد؟

ارشد امسال خیلی خوندم ولی رتبه م ۳۰ شد نرسوندم. می تونی مربی بشی باز اون تا حدی دور از بالینه. کدوم شهری شما

ارشد امسال خیلی خوندم ولی رتبه م ۳۰ شد نرسوندم. می تونی مربی بشی باز اون تا حدی دور از بالینه. کدوم ...

من یه شهرستان کوچیکم

دلم میخواد برم شهرای بزرگ چون میگن میشه توی کلینیک و... کار کرد

شما چجور قراردادی شدی؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
من یه شهرستان کوچیکم دلم میخواد برم شهرای بزرگ چون میگن میشه توی کلینیک و... کار کرد شما چجور قرار ...

من سابقه م ۱۱ ساله اون موقع قرارداد می بستن ولی الان بیشتر نیروی شرکتی می گیرن. طرحتون تموم شده شما؟

من سابقه م ۱۱ ساله اون موقع قرارداد می بستن ولی الان بیشتر نیروی شرکتی می گیرن. طرحتون تموم شده شما؟

نه من توی نوبتم هنوز نرفتم 

ولی بشدت نگرانم چون بازار کار خرابه

همش پرس و جو میکنم

راستش استخدامی دوست ندارم بنظرم ساعتاش زیاده برا بعدا ک ازدواج کنم

نه من توی نوبتم هنوز نرفتم  ولی بشدت نگرانم چون بازار کار خرابه همش پرس و جو میکنم راستش است ...

نه اصلا نگران این قضیه ی ساعت کاری نباش.. اگه یه جای کوچیک باشی خب احتمالش هست مریض کمتر داشته باشه چون اغلب ترجیح میدن مرکز استان عمل کنند بعد با توجه به کرونا الان عمل های الکتیو کنسل شده فقط اورژانسی رو میارن

نه من توی نوبتم هنوز نرفتم  ولی بشدت نگرانم چون بازار کار خرابه همش پرس و جو میکنم راستش است ...

میتونم بپرسم دانشگاه محل تحصیل شما کجا بوده؟ 

نه اصلا نگران این قضیه ی ساعت کاری نباش.. اگه یه جای کوچیک باشی خب احتمالش هست مریض کمتر داشته باشه ...

باز همونام استرس داره و... 

ولی کلینیک ها خیلی خوبه

اگرچه پول کمتر میدن ولی مثلا کلینیک زیبایی خیلی بهتره تا بیمارستان با اون کیسای خونین و مالین

میتونم بپرسم دانشگاه محل تحصیل شما کجا بوده؟ 

دانشگاه مادر و اسم و رسم دار نبوده 😅 دانشگاه یه شهر کوچیک