مادرم 7 روزه فوت کرده دیروز یهو تو ذهنم اومد مادرم متولد شد قشنگ این صحنه اومد تو ذهنم که یه نوزادو دادن به دست مادر من حتی نمیدونستم تو بیمارستان به دست مادر هم دستبند نوزادو میزنن یهو چشمامو بستم این صحنه رو دیدم حس کردم اون نوزاد مادرمه. یعنی بازم متولد شده؟
آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت
آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مونا جان منم چند روز قبل فوت بابابزرگم دقیقا تو بیداری دیدم مامانم نشسته گریه میکنه هرجا گفتم فکر ک ...
موهای تنم سیخ شد. بله عزیز اعتقاد دارم... حتی برادرمم دیده مادرم روز عمل با ماشین عروس رفته و دست تکون داده ما نمیدونستیم فوت کرده چون قصور پزشکی بوده و مادرمو دوازده روز با دستگاه تنفس نگه داشته بودن ما نفهمیم. شما هم تو بیداری دیدید؟
ان شالله پدرت لباس عافیت میپوشه خداصبر میده منم عزیزام رو که ازدست دادم باورت میشه روزای اول گفتم دیگه نمیشه زندگی کرد ولی انقدر خدا خوب حال ادمو خوب میکنه که اصلا نمی فهمی ازخدا دلگیر نباش اون که به ما نیاز نداره ما بهش نیاز داریم میدونم درد سختی کشیدی تا عمر باهات هست ولی با خدا مهربون تر باش بیشتر باهاش حرف بزن باور کن من خودم به ادمای مومن و باتوکل غبطه میخورم نه که مشکل نداشته باشن دارن ولی انگار تو دلشون ارامشه انقدر که خودشون رو به خدا نزدیک کردن
برای مادرت که ان شالله پاک رفته و پاک تر بشه و جاش تو بهشت بالاتر بره همیشه قران و صلوات بخون نور میشه تو قبرش شبای جمعه شده یه لقمه نون به ایمش بدین بیرون سر خاکش که رفتی همیشه با اب بشور ازش بخواه برات دعا کنه روح مادر همیشه هست غسل صبر حضرت زینب بگیر مثل غسل های معمولیه ولی به این نیت انقدر اروم میشی هرحمام که رفتی اخرش بگیر دوستمون بچش نمیشد چندسال میگفت این هسل خیلی ارومم میکرد باعث میشد کم تر فکر و خیال کنم
عزیزم خدابهت صبر بده ان شالله پدرت لباس عافیت میپوشه خداصبر میده منم عزیزام رو که ازدست دادم ...
فدای شما بشم من. مرسی حتما این کارا رو انجام میدم چقدر خوشحال شدم راهنماییم کردید ایشالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده
مثلا دیشب دیدم خونه مادربزرگم شلوغه نگو بنده خدا اینقد حالش بده رو به موت هستش
یکبارم خونه ییلاق بابام اینا دزد اومده من دقیقا همون صحنه ای که دزد اومده و همون جایی که دزد هستش رو تو خواب دیدم فوری از خواب پریدم دیدم دزدگیر گوشیم داره زنگ میزنه و دقیییقا همونجا رو که تو خواب دیدم دزده همونجا بود تو دوربین دیدیم 😭😭اینا یه نمونه هاشه بقیشو بگم مو به تنت سیخ میشه
اره بیداری بود یه حس خاصی داشتم مطمئن باش روحشون تناسخ پیدا کردهدر واقع هممون جاودانه ایم❤
منم همینطور بودم عزیزم. خیلی عجیب بود دوبار این حسو تجربه کردم
مثلا دیشب دیدم خونه مادربزرگم شلوغه نگو بنده خدا اینقد حالش بده رو به موت هستش یکبارم خونه یی ...
توروخدا بگو