2777
2789
عنوان

پستونک چه مارکی خوبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3453 بازدید | 33 پست
اصلا با دهنشون تماس نداره آب داخل پستونک😑😑😑چطور از نظر بهداشتی مشکل داره از قسمت بیرون پستونک آب ...

چی بگم والا 

من فقط اینو نمیگم ، کسایی که در حوزه کودک متخصص هستن هم میگن این برای سلامتی بچه مضره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم والا  من فقط اینو نمیگم ، کسایی که در حوزه کودک متخصص هستن هم میگن این برای سلامتی ...

امکان نداره شرکت اونت بسیار شرکت معتبریه و تو دنیا شناخته شدست ...هیچوقت چیزی که مضر باشه تولید نمیکنن

من هم شیشه شیر پسرم هم پستونکش هم شیشه آب خوریش مارک اونت و بسیار راصی هستم

دیگه ۱۴ ماهگی باید ازشون گرفت  ولی پسر من هنوز ۶ ماهشه

آخی هنوز کوچولوی من پسرمو یکسالگی گرفتم وقتی دومی بدنیا اومد دوباره برگشت به روال قبل با خوردن برادرش ولی کلا اگه نق نقو نیست دیگه بهش نده من اعصاب وق وق دو تا بچه با هم رو نداشتم مجبور بودم

امکان نداره شرکت اونت بسیار شرکت معتبریه و تو دنیا شناخته شدست ...هیچوقت چیزی که مضر باشه تولید نمیک ...

نمیدونم واقعا 

من طبق چیزی که میبینم و طبق اون چیزی که متخصص میگه جمع بندیم اینه که این برند علی رغم تعاریفی که ازش میشه حداقل در پستانک ضعیف هست. حتی بارها از مادرهای دیگه شنیدم که اونها هم به خاطر این موضوع دیگه اونت استفاده نکردن 

من شیشه شیر و لیوان هم برند دکتر براون استفاده میکنم و واقعا نمیتونم نظری در مورد سایر محصولات دیگه اونت بدم 

آخی هنوز کوچولوی من پسرمو یکسالگی گرفتم وقتی دومی بدنیا اومد دوباره برگشت به روال قبل با خوردن برادر ...

اخه چیز خیلی خوبیه 😂

یه وقتایی واقعا بی قراری میکنه ارومش میکنه 

دکتر براون برای کدوم کشوره؟فکر میکنم خیلی قیمت مناسبتر از اونت باشه درسته؟

دکتر براون امریکاییه 

من نمیدونم قیمت اونت چند هست ولی دکتر براون ۱۲۰ میل ۳۵۰ تومن هست. 

سر شیشه هاش رو هم نزدیک ۲۰۰ تومان میخرم