2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تشک منم کثیف شده چای ریخته آبمیوه ریخته. نی نی جیش کرده.... واقعا میشه شستش؟

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....  تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی
نمیشه خود تشک رو شست زیپ رویه اش رو باز کن ولی با احتیاط  رویه رو بشور یا با اب و جوش شیرین و ...

اگر زیپ باز شه بعد از شستن راحت می‌ره توش. مثل اولش میشه یعنی؟

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....  تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی

ب سختی😂

ما انداختیم حیاط اب گرفتیم روش بعد ک خیس شد پودر لباسشویی ریختیم با پا لگدش کردیم بعد دوباره اب گرفتیم و همچنان لگد کردیم بعدش ابو بستیم دوباره لگد کردیم ک آبش دربیاد تا حد امکان بعدم گذاشتیم جلو افتاب خشک شد

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
نجس شده میخوام بشورم،زیپ نداره

نجاست رو پاک کن فقط اون قسمت رو حالا هر جاش که هست یک لیوان اب بریز صلوات بفرست بذار جلو افتاب نجاست پاک میشه

یا کلا اب هم نریزی فقط نجاست رو پاک کنی افتاب داغ بزنه تمیزه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
به نظرت میشورند؟آخه یکی میگفت بشوری خراب میشه و...

من یکبار قالیشویی بودم دیدم دوتا تشک شسته بودن می‌خواستن تحویل صاحبش بدن

لطفا اگر نظرتون مخالف نظر منه و میخواید بحث کنید ریپلای نکنید 💓