2777
2789
عنوان

یکم غیبت !😁

160 بازدید | 11 پست

چجوری بعضی ها اینقد زود تغییر میکنن !!!اقا من ی جاری دارم پوستش گندمی !خط اخم داشته!چروک دور چشم داشته !کچل بوده!🤭غبغب هم داشته الان دیدمش !ی عالمه مو در آورده!فرم صورتش الان خیلی بهتر شده صورتمم هلووو چهل سالش اما از من ک بیس و چهار سالم پوستش صاف تر !یعنی چکار کرده؟؟؟قبلا دندوناش خیلی تو چشم بود الان نمیفهمم چکار کرده !لعنتی ها چجوری اینجوری تغییر میکنن اونوقت من گیسو کمند و مژه بلندگو ابرو کمون بودم کچل شدم 🙄چرا ازمن در نمیاد اصن چرا پوست من اصن تغییر نمیکنه !لاغرم چاق نمیشم !چرا اینقد هی سفیدو سیاه میشه یعنی چکار میکنه !!!حسودیم شد😣تازه هیچ وقتم نمیگه چکار میکنه !قبلا خیلی زشت بود الان خیلی عوض شده بود فک نمیکنم عمل کرده باشه اگه عمل نکرده پ چکار کرده؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صورتش زاویه دار کرد .دندون لمینیت

نمیدونم والا صورتش تیز نشده ک چونه آش مثلا عقب بوده خیلی پیشونیش خیلی کوتاه و تنگ !بعد الان بهتر شده فرم صورتش کاملا خوب نشده اما خوب تقریبا!بعد لمینت!اخه دندوناش جلويه و گرن فاصله نداره!شاید زاویه دار کرده نمیدونم ولی خیلی تغییر کرده !

بقیه ک کاری نداره ولی مو رو من نمیدونم چطوری کچل بود الان ننه رستم شده 😳

اره ب خدا موهاش خیلی کم پشت و کوتاه بود الان خیلیییی بهتر شده موهاش جلو سرش پر شده پشت موهاش بلند شده موندم یعنی

ب خودش میرسه خرج میکنه مراقبه  هنر نیست ک ادم ب خودش نرسه

اخه منم میرسم !ولی اینقد تغییر نمیکنم یعنی اصن تغییر نمیکنم !هم جوون ترم هم خدایی قیافه ام خیلییییی بهتر از اون بوده اما من خب الان مادر دوتا بچه ام با توجه ب شرایطم. تغییر کردم بارداری تغییرات هورمونی اینا باعث شده چهره ام پخته تر شه!موهام کم پشت تر شه !!!هرچی ام میزنم ج نمیگیرم اگه بگیرمم اینقد جزیی ک کسی نمیفهمه ن ک یهو یکی بعد چن ماه من و ببینه تعجب کنه !اخه خیلی تغییر میکنه قبلا هم اینجوری بوده هااا مثلا هی سیاه می‌شد هی سفید هی صاف هی چروک !هی صورتش براق هی کدر هی غبغب آویزون هی...ولی الان خیلی عوض شده بود !!موندم چرا من عوض نمیشم!🙄خو قبول کنیم همه امون رو این چیزا حساسیم!تازه یکم با من لج 🥴دیگه من بیشتر کنجکاوم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز