2821
2789
عنوان

قندبارداری

166 بازدید | 9 پست

سلام مامانای گل. چه میوه هایی قندشون بالاست؟

آیا قند لیمو شیرین هم بالاست؟

و دیگه اینکه برای کنترل قند بارداری برای جلوگیری از دیابت باید چکار کنم؟

عزیزم بستگی داره قندت چند باشه بابای من دیابتی هست میگه فقط خیار قند نداره. بقیه ی میوه ها کم و بیش قند دارن 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

خیلی خانما تو دوران بارداری دیابت بارداری دارن بعد از زایمان خوب میشن، فقط باید کنترل شه، سعی کن وزن گیریت درست باشه و زیاد اضافه نکنی، شکر و اینجور چیزا هم کمتر استفاده کن و سبزیجات بخور، دیابت بارداری اگه کنترل نشه باعت تپل شدن نوزاد میشه بیش از حد که خوب نیست و عوارض دیگه ای هم داره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اوایل بارداریم ماه رمضون بود و حسابی چیز شیرین میخوردم از شیر برنج و زولبیا و خرما کلا روزه داری قندو میبره بالا چون اب نمیخوری منم که خبر نداشتم از کوچولوم وقتی فهمیدم ازمایش دادم ۱۶۵ بود دیگ پرهیز کردم فقط قندو شکر حذف کردم میوه ها رو میخوردم قندم کم کم اومد پایین الان هفتاد هشتاده 

عزیزم بستگی داره قندت چند باشه بابای من دیابتی هست میگه فقط خیار قند نداره. بقیه ی میوه ها کم و بیش ...

آزمایش قند فقط یه بار برام نوشت دکتر که دوماهگی بود. قندم90بود

خیلی خانما تو دوران بارداری دیابت بارداری دارن بعد از زایمان خوب میشن، فقط باید کنترل شه، سعی کن وزن ...

من کلا یا شکر مصرف نمیکنم یا شکر قهوه ای میخورم. تو بارداری هم تا الان که اول شش ماه هستم وزن خاصی اضافه نکردم. چون اول بارداری بخاطر بدویاری 6کیلو کم کردم. الان تازه اون 6کیلو داره جبران میشه و به وزن اول بارداریم میرسم.

آزمایش قند فقط یه بار برام نوشت دکتر که دوماهگی بود. قندم90بود

خب با یکبار که نمیشه. باید تحت نظر باشی و آزمایش ۴ مرحله ای انجام بدی.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
اگه قند بالا باشه. دکتر دارو میده؟

آره عزیزم دارو میده. اول ۴ مرحله ای رو بده بعد هم سعی کن با رژیم و پیاده روی تا هر جا امکان داره قندت رو کنترل کنی. چون دارو عوارض داره. 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش