2777
2789
عنوان

هفته بارداری

227 بازدید | 34 پست

بچها یکی بیاد دقیق توضیح بده این سن حاملگی چیه کسی که پری هاش نامنظمه هفته هارو از کجا بهمفه .میگن از اولین روز قاعدگی آخر میشه هفته اول مثلا تو هفته ۸ طبق این باید بری برای قلب .درحالی که مثلا سن اصلی ۶ هفته هست درسته؟؟؟؟

حالا با این حساب ساک حاملگی ۴ هفتگی توش جنین دیده میشه؟؟؟؟

الان من آخرین پریم ۱۷ مهر بوده با حسابش باید الان ۶هفته باشم ولی دیروز رفتم سونو ساک خالی دیده شده   گفت هفته دیگه نبود سقط کن ؟؟؟؟ واقعا اعصابم خورده . نمیفهمم این سن حاملگی و کی جنین دیده میشه !!!

واسه منم هفته هشت دیده شد 

هفته شش چیزی نیست نگران نباش

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

هفده مهر اولین روزی بوده که پریود شدی؟؟؟

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه منم هفته هشت دیده شد  هفته شش چیزی نیست نگران نباش

من مشکلم اینه الان میدونم ۶ هفته نیستم از اولین رابطم فقط سه هفته میگذره بعد دکتر میگه ۶ هفته😑😑😑😑

من پریودم زیاد منظم نبود لقاحمم دیر اتفاق افتاده بود براهمین سن نی نی با پریود و سنش تو سونو متفاوته ...

ینی سن دقیق نی نی رو از سونو مشخص میکنن؟؟؟

سن از رو پریود الکه نه؟؟؟

سن اصلی از رو سونو مشخصه؟؟؟

ینی سن دقیق نی نی رو از سونو مشخص میکنن؟؟؟ سن از رو پریود الکه نه؟؟؟ سن اصلی از رو سونو مشخصه؟؟؟

من خودم سونو رو قبول دارم اما دکترا با سن پریود رو قبول دارن اما در شخصی با شرایط منکه نه پریودم مرتب بود هم اینکه لقاح دیر گرفته بود بچه دیرتر دیده شد و سنش فرق میکنه با سونو

عزیزم میشه بگی این ۸ هفته رو از رو تاریخ پریود میگی یا سن دقیق جنین از رو سونو؟

هشت هفته از تاریخ پریود حساب میشه 

ببین از تاریخ پریود من دوازده هفته و شش روزم 

تازه هم سونو دادم سن جنینم هم دوازده هفته و پنج روز بود

من خودم سونو رو قبول دارم اما دکترا با سن پریود رو قبول دارن اما در شخصی با شرایط منکه نه پریودم مرت ...

شما کاربر فقط طلاق رو‌میشناسی؟

من خودم سونو رو قبول دارم اما دکترا با سن پریود رو قبول دارن اما در شخصی با شرایط منکه نه پریودم مرت ...

اونوقت الان طبق سن سونو کی دیدیش نی نی رو؟؟یادت هست ؟اگر هست بهم بگو لطفا خیلی کلافه ام.دوشنبه هم تیتیر بتا دادم ۳۰۵۸ بود.دیروز که گفت ساک خالی هفته دیگه اگر هچنان خالی بود بیا سقط کن دارم دویونه میشم

هشت هفته از تاریخ پریود حساب میشه  ببین از تاریخ پریود من دوازده هفته و شش روزم  تازه هم ...

ای بابا پس سونو هم طبق پریود سن رو تشخیص میده من فکر کردم طبق روز لقاح تشخیص میده😢😢😢

اونوقت الان طبق سن سونو کی دیدیش نی نی رو؟؟یادت هست ؟اگر هست بهم بگو لطفا خیلی کلافه ام.دوشنبه هم تی ...

ببین تو ۲۰روز دیگه بری سونوگرافی بچه رو‌که میبینی هیچ

قلبشم میبینی و صداشو میشنوی 

دکترا فقط سقط سقط میکنن 

تو تاریخی که گفتم برو  من اول رفتم ساک خالی بود

۲۰روز بعدش رفتم جنین و قلب با هم بودن

ای بابا پس سونو هم طبق پریود سن رو تشخیص میده من فکر کردم طبق روز لقاح تشخیص میده😢😢😢

نه یکی هستن