2777
2789
عنوان

وابستگی

175 بازدید | 6 پست

دخترم خیلی بهم وابسته هست اصلا بدون من نمی مونه و مدام باید جلو چشماش باشم با شوهرم هم بره بیرون بیشتر از یه ربع تحمل نمیکنه باید چیکار کنم؟؟براش نگرانم بچه های شما هم اینجوری هستن

پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید..

درست میشه بزرگتر شه

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒
درست میشه بزرگتر شه

شب باید حتما تو بغلم بخوابه دستش توی دستم باشه.شما تجربه داشتی؟

پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید..

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شب باید حتما تو بغلم بخوابه دستش توی دستم باشه.شما تجربه داشتی؟

والا من مجردم 😄😄

ولی از دوسالگی دیگه درست میشن 

چند سالشه؟

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒
والا من مجردم 😄😄 ولی از دوسالگی دیگه درست میشن  چند سالشه؟

سه سال 

سلام استارتر میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

عزیزم دستم خورد لغو دوستی زدم درخواستم رو قبول کن

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز