2777
2789
عنوان

یعنی مقصر منم؟

94 بازدید | 6 پست

مامانم سرما خورده بهش گفتم برو آزمایش بده کرونا نباشه ناراحت شد ازم میگه مگه هرکی سرما بخوره کروناس دختر خودم بهم میگه برو آزمایش کرونا بده مگه چیکارتون کردم آرزو دارین کرونای مارو ببینین:/منو شوهرمو میگه منم گفتم من نگرانت شدم گفتم اگه خدایی نکرده چیزی باشه زود بفهمی بعد این تموم شد بابام امروز پیام داده چرا ب مادرت اینجوری گفتی مگه همه کرونا دارن و همون حرفای مامانم بعد گفت تو نگرانی بشین تو خونت یعنی نیا اینجا منم گفتم باشه اگه همینو میخواین دیگه نمیام  سمتتون بخدا انقدر دلم شکست و گریه کردم پدر خودم بهم میگه نیا خونمون اخه مگه چی گفتم من

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

استارترببخشید 

دوستان لطفا واسه تاپیک اخرم گزارش بزنین💞🙏 براتون صلوات میفرستم 

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒

وای خدا انگار کرونا فحشه دیگه به کسی بگی! من سرم درد می‌کرد از سردرد زیاد حالت تهوع گرفتم شوهرم میگه برو تست کرونا بده 😑

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسایه بیجاره ما یکی از فامیلاش کرونا داشتن ادمده بودخونشون بعد مرده بشدت مریض میشه الان ای سیو میگن زنده نمیمونه 😖

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

این سیستم ایمنیش ضعیف بوده درصورتی ک ادن فامیلشون چیزیش نیوده

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀