2789
عنوان

درآمد زایی

125 بازدید | 13 پست

سلام خانما اگر کسی دوست داره توی این گرونی و کرونا توی خونه با اینترنت و گوشی درآمد زایی کنه بهم خصوصی درخواست بده تا براش توضیح بدم. 

صد در صدی هست خیلیم راحته دوست دارم اونا که مثل قبل من که مشکل مالی داشتم اوضاعشون خوب بشه.

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همینجا بگو اگه قصدت خیره همه استفاده میکنن

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔

راجع به بیت کویین یا ارز دیجیتال چیزی شنیدی؟؟ یه لینک برات میفرستم وارد برنامه میشی روزی 7 بار میتونی کلیک کنی و امتیاز بگیری وقتی امتیازات به 0/3 بیت کویین رسید میتونی بری صرافی و این امتیازها که همون بیت کویین هست بفروشی مبلغ 0/3 بیت کویین میشه 100 میلیون تومان. با 7 8 ماه کلیک کردن این پول رو میتونی دربیاری. 

توی گوگل بزنی فری بیت کویین کامل توضیح داده. برادر من هفته پیش بیت ها رو فروخت و 103 میلیون گرفت. خیلی خیلی راحته. راه های دیگه ام هست که امتیازات رو بالا ببری که خواستی بهت میگم. 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
راجع به بیت کویین یا ارز دیجیتال چیزی شنیدی؟؟ یه لینک برات میفرستم وارد برنامه میشی روزی 7 بار میتون ...

ممنون گلم لینکشو میفرستی

زندگی مانند نواختن پیانواست.همان چیزی را میشنوی ک مینوازی 🎼🎶