2777
2789

برو تو مدیریت فایل بعد بعد از تو گالری یا محل ذخیره داخلی یا اسناد یا هرچییییزی ک‌میخای انتقال بدی بزن انتقال برگرد پایین نوشته کارت حافظه برو توی هر پوشه ای ک‌میخای بزن انتقال 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر گوشی که داشته باشی یه جوره این کار

برو تو فایل های شخصی/محل ذخیره داخلی/روی عکس یا عیلم یا اپ مورد نظرت نگه دار/سه نقطه بالا رو بزن چندتا گزینه هست یکیش انتقاله اونو بزن/بعد بیا بیرون تا برسی به کات حافظه برو داخلش و انتقال به اینجا رو بزن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

گوشیه خوبیه؟قیمتش چنده؟ خواهرم میخواد برای خواهر زادم که ۱۱ سالشه گوشی بخره تا ۵ تومن....چه گوشی پی ...

آره تا الان ک خوب بوده من قبل کرونا 2900گرفتمش الانو نمیدونم، ولی از گوشی قبلیم که J5 بود خیلی راضیتر بودم

این گوشی جدیدا حس میکنم بخاطر تکنولوژی پیشرفته ترشون کلی عوارض دارن مثلا انگار دست گزگز میکنه وقتی میگیریش دستت یا نورصفخش یخورده تیزه چشمو اذیت میکنه بعد از چند ساعت ، ولی j5 داشتم هرچقدرم دستم بود چشام اذیت نمیشد ولی از لحاظ سرعت و قابلیتا و علی الخصوص دوربین  از A 30 راضیم ، حالا اگه میخواد بخره نظر بقیه هم بپرسه مطمئن یه مدلی انتخاب کنه

با زندگی نساز،زندگی رو بساز.
برو تو مدیریت فایل بعد بعد از تو گالری یا محل ذخیره داخلی یا اسناد یا هرچییییزی ک‌میخای انتقال بدی ب ...

مرسی عزیزم الان امتحان میکنم

با زندگی نساز،زندگی رو بساز.