2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره معرفی کنید اینا چه مارکی خوبه بگیریم🤔

مثلا همزن کاسه دار

مخلوط کن 

آبمیوه گیری

گوشت کوب برقی 

غذا ساز 

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙

ایرانی بخر عزیزم هم به خانوادت کمتر فشار میاد، هم اینکه ایران تحریمِ جنس خارجی اصل کجا بود!!همه تقلبین 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
اسنوا برند خوبیه شاید شیکک نباشه زیاد ولی من راضی ام ازش کیفیت خوببب قیمت مناسب 

اره الان یخچال ویترینی که تبلیغ میکنه راسته کار منه فقط😂

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

اسی این پیج رو ببین...مارکای لوازم برقی و قیمتاش رو میگه...از یه منطقه تو جنوب...لوازما هم خارجیه

قیمتاشم پایین تر از جاهاش دیگس...

پیج کمک ب انتخاب و خرید جهیزیه هست یه جورایی

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
اره معرفی کنید اینا چه مارکی خوبه بگیریم🤔 مثلا همزن کاسه دار مخلوط کن  آبمیوه گیری گوشت کو ...

پست قبلم رو بخون...یه پیج هست دقیقا مارک وسایل مختلف و همراه با قیمتش معرفی میکنه

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
پست قبلم رو بخون...یه پیج هست دقیقا مارک وسایل مختلف و همراه با قیمتش معرفی میکنه

مرسی، 😍💕

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙