2821
2789
عنوان

صندلی داغ📣📣💥💥/

| مشاهده متن کامل بحث + 14463 بازدید | 2640 پست
CHICA CHICAA اسکریپت0 اسکریپت 1 اسکیریپت2 اسکریپت3 اسکریپت4 نوازش  5..6 تا دیگع هم داشت ...

آها اسکریپتو دیده بودم پرگل نگفت چرا میره اخه یهویی مگ میشع نیکا ؟این آرام چرا اینجوری کرد اخه 

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352
عصابم از دست عارام خرابع ک ب خاطر بقیع مارو همینقددد راااحت کنار گزاشت/

نگار شاید دلیل دیگه ای داشته پ قضاوتش نکن

تو تل گفتم وصلش کنن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آها اسکریپتو دیده بودم پرگل نگفت چرا میره اخه یهویی مگ میشع نیکا ؟این آرام چرا اینجوری کرد اخه 

پرکل میخواسست روز تولدش برع 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5424172/تولد-خدای-جذابیت-مبارکتون-باشه?page=67

اینو از همین صفحه ببین

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نگار شاید دلیل دیگه ای داشته پ قضاوتش نکن تو تل گفتم وصلش کنن

ب من دگ مربوط نیس هر کار دوس دارع کنع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نگار خوبی؟ چی شده؟🙄

خوبم جانا چیزی نشدع😘/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ب من دگ مربوط نیس هر کار دوس دارع کنع/

نگار دوستته هااااا شاید واقعا دلیل قانع کننده ای داشته

https://instagram.com/rira_boutique_boj?igshid=1dh2uu8288qrl

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

اينم موضوع داغ،لگ اسمارا زمستانه آوردم براتون

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

از منم بپرسین😁😁

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍