2777
2789
عنوان

صندلی داغ📣📣💥💥/

| مشاهده متن کامل بحث + 14407 بازدید | 2640 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میزنمتا🖐🏻🙄

تعلیق؟ 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
بیا مامانش و اورده این زنت دارن من و دعوا میکنن🥺

مامانش کیه؟!

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مامانش کیه؟!

بعله 

منم اینجا برگ چغندرم   

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
@برفا22   این🥺

این به درخت می گن 

اصلا صبر کن من نی نی یارو تگ کنم بیاد تورو از صحنه ی نی نی سایت محو کنه 😒

@نی_نی_یار_5 

سلام هفته ای یه بار ژیلت میزنم لیزر کرده ام و موی زاید درشت نداره

من موهای صورتم بلند وتیرس منم میتونم ژیلت بزنم؟؟؟

راستی ژیلت پوست روخراب نمیکنه؟؟

✿●✿ازت مچـکرم دیوونه ی من از اینکه چشم به این دنیا گشودی✿●✿از اینکه پا تو زندگیم گذاشتی از اینکه پا به پام همیشہ بودی✿●✿ازت ممنونم ای تنهای عاشق که یادم دادی دستاتو بگیرم✿●✿اجازه دادی با تو همنشین شم تو جون دادی به این احساس پیرم               کسی جز تو تو قلبم جا نمیشه تو پای عشقو به قلبم کشیدی تونستی با بد و خوبم بسازی تو طعم سختیو با من چشیدی تو یادم دادی با چشمام بخندم به اون روزای تلخم بر نگردم از این ناراحتم کم با تو بودم باید زودتر تو رو پیدا می کردم از این ناراحتم کم با تو بودم شبای بی تو من بی خواب میشم کسی هم اسم تو هر جا که باشه مث پروانه ها بی تاب میشم ازت مچــکرم دیوونه ی من ازت مچــکرم دیوونه ی من❤
میزنمتا خاله😭🙄

@830pargol

بچت چقد کم تربیت شده 😒

@نیکی0   داداش کجایی😭خواهرت و کشتن بردن خوردن🙄

کی میخواد تعلیق کنه باز؟!

من الان دارم ناز کی رو میکشم ظرفیت دو نفر رو همزمان ندارم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/