2777
2789
عنوان

صندلی داغ📣📣💥💥/

| مشاهده متن کامل بحث + 14430 بازدید | 2640 پست
بد  گفتم؟/ بخدا شوخی بود    /

شوخیشم برای یه خانم خوشگله قشنگ نیست دورت بگردم 😍😍😍😘😘😘😘😘

تو عشقی دختر بخدا دیکشنریتو عاشقم ولی به جای خودش 😘

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میبینی چجور با من حرف میزنه😒😞 @______negar______   😂

انگولکش نکن نچزونتت 

😅😅😅😅😅😅

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

شوخیشم برای یه خانم خوشگله قشنگ نیست دورت بگردم 😍😍😍😘😘😘😘😘 تو عشقی دختر بخدا دیکشنریتو عاشقم ...

چشم خواهر بزرگع خدا شاهدع فقط رو حرف تو حرف نمیزنم  /

@مهربونم۰  

حیف نفسم اینجاس/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
@nafasam1370     رو من غیرت نداری رو این داری؟/    

آخه تو برام باهمه فرق داری تو یکی یدونه ی منی 😍😍😘

😎چه خواهر شوهر خوبی دارم

@nafasam1370  

این جوگیر شد نفسم..الان ی بلایی سر خودش میارع    /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نه نتیه

عاها/

خداروشکر عزیزم😂❤میدونی ساراها که اصن عشقن😂خودمم سارام

زبون‌درازم هستن😂

اون سارا دوست من انقد با روحیه و باانرژیه و بااراده و شاد

خیلی جیزا ازش یاد گرفتم تو‌همین سایت باهاش اشنا شدم ۲ سال پیش

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
آخه تو برام باهمه فرق داری تو یکی یدونه ی منی 😍😍😘

چش چش خواهری  /

چشم خواهر بزرگع خدا شاهدع فقط رو حرف تو حرف نمیزنم   / @مهربونم۰     حیف نفسم ای ...

قربونت بشم 

تو خصوصی بد حالشو بگیر کف کنه🤣🤣