2777
2789
عنوان

صندلی داغ📣📣💥💥/

| مشاهده متن کامل بحث + 14407 بازدید | 2640 پست
عه وا فکر چی؟ فکرتو درگیر نکن پلنگم😁

خودت بهتر میدونی دیگ.../

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
وااای غرق شدم...یکی منو نجات بده

زندگی سختع..مشکل خودتو باید خودت حل کنی مشتی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پروفایل واتساپم قبلا عکس پاستیل بود.دیروز عوضش کردم یادگاران مرگ گذاشتم.قبلا هم  عکس یادگاران م ...

واااااااااااااااااااااااای هلهلهلهله😂😂😂😂😂😂

دوسای من با ای چیا راضی نمیشن☹وقتی براشون تعریف میکنی میگن چه جالب و میرن😑الان دوست من یک هفتس قول داده هری پاتر ببینه.هنوووز ندیده همش داره بهونه میاره

میگم بابا یه فیلمه ها😐 ( البته فرا تر از یه فیلم😁)

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
واااااااااااااااااااااااای هلهلهلهله😂😂😂😂😂😂 دوسای من با ای چیا راضی نمیشن☹وقتی براشون تعریف می ...

ماگلن دیگه.

شعور جادوییشون پایینه.

از چتامون اسکرین گرفتم.سایت باز خرابه نمیاد.ولی این از افسانه و اسطوره و این چیزا خوشش میاد میدونم میره فیلمشو میبینه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

پس یه تاپیک بزنم در همین رابطه تا نی نی سایتی ها کمکم کنن

ن هیچکی وقتی غرقی توی دریای صداقت کمکت نمیکنع..چون دریاس ...دریایی از جنس صداقت/

صداقتم هرچی بیشترش بهترع/

پس غرق شو..غرق شو ک بگن ب خاطر صداقت غرق شد/

@golbargam  

نگین جانم امروز تولد دوستم توی نی نی سایتع..چجوری کارت پستال درست میکنین شما؟/

میخام یکی براش درست کنم فدات..ممنون میشم کمکم کنی نگینم/

ن هیچکی وقتی غرقی توی دریای صداقت کمکت نمیکنع..چون دریاس ...دریایی از جنس صداقت/ صداقتم هرچی بیشترش ...

این هم یه نظر..  

باشه رفتم غرق بشم...لطفا کسی کمکم نکنه

این بادهای مخالف هستند که بادبادک های ما را بالا و بالاتر می برند.
@golbargam     نگین جانم امروز تولد دوستم توی نی نی سایتع..چجوری کارت پستال درست میکنین ...

سلام عشقممممممم😍😍😍

تولدش مبارکا❤❤❤❤❤❤❤

اسمشو بگو منم تبریک بگم

والا منم بلد نشدم😅

ایشون استادن

@830pargol   پرپرم بیا ب نگارمون کمک کن❤❤❤❤❤❤

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
این هم یه نظر..     باشه رفتم غرق بشم...لطفا کسی کمکم نکنه

برو بسلامت خدا همراهت  /

سلام عشقممممممم😍😍😍 تولدش مبارکا❤❤❤❤❤❤❤ اسمشو بگو منم تبریک بگم والا منم بلد نشدم😅 ایشون استا ...

جدی؟/

باشع فدات...تگش مشکل دارع گفتم نی نی یار درستش کنع..درستش کرد میگم بت عزیزم.../

@830pargol    پرگل خانوم میشع راهنمایی کنین؟/

ممنونم عزیزم  لینک کاربری بدین

چیشد گلم درست شد تگش؟/

جدی؟/ باشع فدات...تگش مشکل دارع گفتم نی نی یار درستش کنع..درستش کرد میگم بت عزیزم.../ @830pargol ...

خدانکنع

عشقی تو

پرپرم میاد الان

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
خدانکنع عشقی تو پرپرم میاد الان

فدات عزیزم...مرسی خواهری/

فدات عزیزم...مرسی خواهری/

خواهش❤❤❤❤