2777
2789
عنوان

صندلی داغ📣📣💥💥/

| مشاهده متن کامل بحث + 14407 بازدید | 2640 پست
هیچی...فک کردم جدییی بووود    

حتی اگرم جدی باشع صداقتو حال کردی ابجی     /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی اگرم جدی باشع صداقتو حال کردی ابجی     /

آره..حس صداقت بدجوری موج میزد..

ولی من آبجی نیستم...داداش هستم

این بادهای مخالف هستند که بادبادک های ما را بالا و بالاتر می برند.

@چشمون00000سیاه  

میبینم ک مث قدیم دگ صب بخیر نمیگی...دلواپسم نمیشی....از وقتی سرکلع عشق جدیدت پیدا شد بی معرفت شدی....هعی روزگار....ی روزی سالارت بودم....الان چی؟/

حتی بودونبودمم توی سایت برات مهم نیس....منو بگو فک کردم میای میگی صبحت قشنگت بخیر سالارم...عشق جدید برع بدرک فقط تو....ولی زکی خیال باطل/

بم قول بدع فراموش نکنی و هر لحظع یادع من بیوفتی ک کیلو کیلو خاعک بر دعانت میکردم همیشع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
بله هستم به سایت خوش آمدی و البته به جمع پاترهدای سایت.ما میخوایم نی نی سایت رو بکنیم پاتر سایت ...

ااخجوووون داریم زیااااد میشیم

یجا یادداشت کن اینا رو

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
ااخجوووون داریم زیااااد میشیم یجا یادداشت کن اینا رو

من همه رو تو مخم نگه میدارم.

خدا کنه یادم بمونه فقط😑

راستی دیشب خیلی اتفاقی یه کاری کردم که باعث شد یکی از دوستان از هری پاتر خوشش بیاد

خیلی خوبه که دارم رسالتمو انجام میدم😀

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

آره..حس صداقت بدجوری موج میزد.. ولی من آبجی نیستم...داداش هستم

یا.للعجب# /

فک گردم نوشتع هستی کاربریت    /

عارع دگ توی دریای صداقت غرق شو داداچ/

من همه رو تو مخم نگه میدارم. خدا کنه یادم بمونه فقط😑 راستی دیشب خیلی اتفاقی یه کاری کردم که ...

چیکار کردی😁

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
ممنونم عزیزم  لینک کاربری بدین

https://www.ninisite.com/user/discussion/359346cb-7ed2-423c-8698-5822c30c19d7/ارغنون-خموش۲

بفرما عشق جان/

خوبم عزیزم  تو خودت خوبی؟

مرسی..دیشب خیلی تو فکرت بودم.../

چیکار کردی😁

پروفایل واتساپم قبلا عکس پاستیل بود.دیروز عوضش کردم یادگاران مرگ گذاشتم.قبلا هم  عکس یادگاران مرگ یه مدل دیگه گذاشته بودم.دوستم کنجکاو شد که این علامت یعنی چی.منم داستان سه برادر براش تعریف کردم.خوشش اومد.فکر کنم حداقل بره فیلمشو ببینه.باید ازش بپرسم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یا.للعجب# / فک گردم نوشتع هستی کاربریت     / عارع دگ توی دریای صداقت غرق ش ...

وااای غرق شدم...یکی منو نجات بده

این بادهای مخالف هستند که بادبادک های ما را بالا و بالاتر می برند.