2777
2789

اگه وخیم نباشه خوب میشه

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اگه وخیم نباشه خوب میشه

من الان ده روزه قرنطینه کردم خودمو ازمایش خون تخصصی گرفتم گفتن کرونا داشتی و رو به بهبوده. الان چون دوروز درگیر دکتر رفتن و اینا بودم وقتی از پله ها بالا و پایین میرن نفسم تنگ میشه سرفه هم میکنم

من الان ده روزه قرنطینه کردم خودمو ازمایش خون تخصصی گرفتم گفتن کرونا داشتی و رو به بهبوده. الان چون ...

منم ده روزه گرفتم هیچ تغییر نکردم می روز اولم

ولی مامان بابام از من گرفتن خوب شدن 

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
من از یک شنبه هفته پیش علایمم شروع شد الان تقریبا خوب خوبم ب جز سوزش دایمی بینی و رفتن حس بویاییم

من درد عضلات داشتم از هفته پیش قرنطینه کردم ازمایش خون دادم گفتن کرونا داشتی رو به بهبوده الان از پله ها بالا میرم نفسم میگیره و سوزش چشم و سرفه دارم