2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2764 بازدید | 389 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنطرم قدوزنت عالیه هیکلتم قشنگه فقط وسواس داری 

مرسی عزیزم بازوهام سرشونه هام لاغره یکم نسبت ب بدنم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اره دوشنبه رفتم کمی درمورد زندگی خودشو زنش گفت و اینکه منو دوست داره و اینا یه جای خلوت بودیم خودم ک ...

😂😂ن باباااا از اقای احمدیان بعید بود بخاد کاری کنه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
گشادیم میشه😐😐😐

🤣🤣🤣 منم معدم گشاد شده... 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

من دوس دارم پایین تنم یکم چاق بشه😢چیکارکنم

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
مال من میره تو بالاییش بی صاحاب😒 

سینه؟ خوشبحالت 😑

بخاطر کوچیکیه اوناس ک بالاتنش لاغر دیده میشه😒

ن بابااااا کوچیک نییییس

زهرا بیا بگو۰😂😉

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
خب من کمر ندارم‌.. قوس کمرم کاملا مشهوده... برا همین میگم بالاتنم یکم بزرگتر شه عالی میشه

بله مشخصه به اینجور اندام میگن گلابی نه ساعت شنی

ببین

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
🤣🤣🤣 منم معدم گشاد شده... 

😂😂😂😂

خب پس چای رازیانه بخور و یا روغن خراطین بزن ب سینه هات اینجوری کمرت باریک میمونه خیلی قشنگ‌میشه

واقعا روغن خراطین تاثیر داره؟ مال من ژنتیکیه 

بنظرتون اندامم چطوره ؟؟

پهلو داری و فک کنم اصلا باس ن نداری ک پایین تنت مربع دیده میشه 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ...