2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2764 بازدید | 389 پست
۶۳ کیلو شدم 😍

جدددددی😍😍😍😍

من کم نکرده باشم خوبه😂😂

تو اراده خوبی داری

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید زاویه عکس بده شما فیگورت ساده است اون  یجور دیگه

نه کلا بهش نمیخوره ۳۹ سالش باشه این عکس مال ۳سال پیشه بزارید یه عکس خانوادگی با بچه هام بزارم مال خرداد ۹۸ ههست

خخخخخ منم این کارو یه بار با کاپ کیک کردم اینقدر حال داد ولی هیچ وقت عکس کامل نزار من دو سه بار گذا ...

گذاشتم زودی پاک کردم نه دیگه توبه کردم عکس نزارم البته اون کاربر  باهم شوخی کرد منو نشناخت 😂🤣

اینکه کی از اون یکی سرتره یا به هم میایم دیگه چه صیغه ایه؟ اگه همسرتونه خب حتما همو پسندیدین و به دل هم نشستین که جواب مثبت به هم دادین و در این صورت حتما به هم میاین. حالا ما بیایم بگیم نمیاین یا شوهرت سره یا خودت جز تاثیر منفی تو زندگیت چیزی نداره.  میخواین خوب زندگی کنین حرف مردم (مخصوصا آدمای مجازی اینجا) رو اگه شنیدین هم باید از اون گوش به در کنین. 

تازه به نظر من با عکس سر بودن کسی معلوم نمیشه شخصیت و اخلاق و طرز فکر معلوم میکنه که کی عیارش چقدره 

گذاشتم زودی پاک کردم نه دیگه توبه کردم عکس نزارم البته اون کاربر  باهم شوخی کرد منو نشناخت 😂🤣

اره نزار یهو مثل دختر کلهر میشی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

جدددددی😍😍😍😍 من کم نکرده باشم خوبه😂😂 تو اراده خوبی داری

انقدر میخورم ک... حسابی چاق شدم 😂

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

انقدر میخورم ک... حسابی چاق شدم 😂

عکس لازم شدی😉😉😉😉😉

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
اینکه کی از اون یکی سرتره یا به هم میایم دیگه چه صیغه ایه؟ اگه همسرتونه خب حتما همو پسندیدین و به دل ...

چقدر قشنگ گفتی،آخه تو خیابون یا هرجا که باهم می ریم بیرون خانوما یه جوری نگاه میکنن با تنفر به من ،منم خواستم اینو بدونم کنار هم خوبیم 

صبر کن بفرستم ببین.. دیشب انداختم

ایووولللل

خانوم خوش اندام😍😍خوردنی تر شدی