2777
2789
عنوان

خیلی تنبل شدم😢

242 بازدید | 27 پست

من یه هدف خیلییییی بزرگ دارم که واقعا دوست دارم بهش برسم ولی همش تو تختم خوابیدم وسرم تو گوشیمه.چندوقت دیگه بیست سالم میشه.رشته تحصیلیمم خیلی مزخرفه.یعنی اگه به هدفم نرسم میشم یه لیسانسه بیکار که منتظر خواستگار.تو شهر مزخرفیم زندگی میکنم😭خیلی میخوام زندگیمو عوض کنم ولی باسن***** نمیزاره😭اراده اینکه گوشیمم بزارم کنارو ندارم.میشه راهنماییم کنید لطفا

هدفت چیه

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت حتما میدونی ک اگ الان مسیر زندگی تو مشخص نکنی میشی ی ادم ک کار مفیدی نداره. ب درد اجتماع نمیخوره و اصلا اعتماد ب نفس نخواهی داشت. فک نکن همیشه فرصت هست. تا دیر نشده ی فکری بکن

مبخوام برم ترکیه،رشتم زبان ترکیه.باید درس بخونم که کنکور  ترکیه رو بدم ولی تنبلی میکنم.یعنی اصل ...

گوشیت رو بده به مامانت بگو روزی نیم ساعت بهت بدتش 

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

خودت حتما میدونی ک اگ الان مسیر زندگی تو مشخص نکنی میشی ی ادم ک کار مفیدی نداره. ب درد اجتماع نمیخور ...

اره باید یه فکری بکنم،باید گوشیمو بزارم کنار.فقط بخاطر گوشیمه که هیچ کاری نمیتونم بکنم

منم ۲۲سالمه مدرک تحفه ک ندارم ب همه چیم علاقه دارم یادبگیرم مثل نقاشی ولی هیچی بلد نیسم پولم ندارم ی ...

عزیزم یکار کن  ... یک کاری مثل تایپ انجام بده تو خونه  سفارش بگیر 

بعدش با پولش کلاس نقاشی برو 

کلاس نقاشی هم ترمی هست نیاز نیست یکجا بدی