2777
2789
خب چرا فریز نمیکنی

قارچ رو یا ماکارونی رو عزیزم؟؟

من کلا خیلی اسراف میکنم اصلا هم راضی نیستما ولی تو غذا و مواد غذایی خیلی اسراف میکنم همیشه هم پشیمونم 😔😔

یهو میبینی برنج رو گذاشتم بیرون خراب شده یه قاااابلمه ریختم دور 😖یا خورشت 

یا گوجه بادمجون هرررچییی😔😔😔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب خوب نه ولی خب سرخ میکنم عزیزم  آره عزیزم میذارم یخچال در میارم میبینم یه بویی گرفته و حالت ...

ای باباحیف باشه 

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   

ب هوس افتادیم من ک ماکارانی دوست دارم و خوبم در میاد هم سویا هم گوست چرخکرده میزنم فلف دلمه ای یکم.و پیاز و سیب زمینی نگینی لوبیا سبزم تنوع خوبیه مخصوصا برای بچه ها برای شب بپزم😋

ای باباحیف باشه 

اره حیف میشه منم دیگه تصمیم گرفتم نریزم قارچ داخلش 😔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اصلا نمیدونم این تبلیغات ساوینه فکرکنم ک دختره میگه مامان ماش داریم و..... چطوری فقط با ماش ماکارو ...

اصن کی تو ماکارانی ماش میریزه 

حالا عدس ی چیزی

هیاهوی بسیار برای هیچ...
قارچ رو یا ماکارونی رو عزیزم؟؟ من کلا خیلی اسراف میکنم اصلا هم راضی نیستما ولی تو غذا و مواد غذایی ...

عزیزم بغیراز اسراف بودن 

میدونید الان چقدر گرونیه وخیلی حتی پول ندارن که بخرن 

بخدا حیف پولتون این همه ادم تلاش کنه پول دربیاره بریزه بره 

ازاین به بعد دقت کنید 

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
مال ماکه خوشمزست اگه مهمون ناخونده هم قبلا میومد تعارف میکردیم میخورد همه هم بلااستثنا دوتا بشقاب می ...

خوبه ک 😂منم اتفاقا ماکارانیام خوشمزس

هیاهوی بسیار برای هیچ...

من واسه ماکارونیم

سیبزمینی نگینی خورد میکنم سرخ میکنم

هویچ نگینی هم رو ابپز میکنم

بعد یه عالمه پیاز داغ سرخ میکنم  با فلفل دلمه

بعد یکم گوشت یوقلمو با گوشت گوساله رو مخلوط میکنم و سرخ میکنم

ترکیب این دوتا گوشت خیلی خوشمزه میشه واسه ماکارونی 

حتما تست کنید

بعد از اون قارچ رو اصافه میکنم

بعد ذرت رو اضافه میکنم و سیب زمینی و هویج رو

بعد از اون 

نمک فلفل سیا کاری میزنم 

و رب 

وقتی خوب ربش سرخ شد و بوی خامیش گرفته شد

سس حاظر😉

واقعا ذرتم میریزی

ذرت و هویج شیرینش میکنه اگه دوست داری بریز وگرنه طعم ماکارونی به همون گوشت وسیب زمینیه واسه عطرشم فلفل دلمه ای بریز

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده

حالا که بحث داغه چقدر ماکارونی رومیجوشونید که خمیرنشه 

بعضیاخیلی خوب درمیارن