2777
2789

خواب

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پاکسازی ماهانه پاک کردن ارایش با میسلار واتر و تونر صورتت همیشه تمیز باشه کرم دور چشم ابرسان مرطوب کننده ماسک طبیعی خونگی بزار اب زیاد بخور ورزش پیاده روی دیگه واسه پوستی ک وضعش خراب مزونیلدینگ و میکرودرم برای کسی ک صورت اش قرینه نیست ی طرف لاغر ی طرف چاق فیلر برای کوچکی لب ژل برای تیرگی و گودی زیر چشم فیلر برای باریکی و کم پشتی ابرو فیبروز بازم بگم😆

یه حلقه ی طلایی اسم تو روش نوشته میخوام بیام پس اش بدم ریدی ب سرنوشتم😆😈💍💐💒💎💌
پاکسازی ماهانه پاک کردن ارایش با میسلار واتر و تونر صورتت همیشه تمیز باشه کرم دور چشم ابرسان مرطوب ک ...

ن دیگه الان تاپیکمو قفل میکنم چون جوابو گرفتم😜😂😂😂😂😘😘😘مرسی عزیزم 

دیگه چی 😂😂

واسا بهت بگم 

صابون زردچوبه خیلی خوبه بر سفید شدنش روزی دوبار 

آبرسان کامان

ترکیب روغن های زیتون و نارگیل و شتر مرغ و بادوم هر شب بزن خیلی خوبه خیلی

آب برنج عالیه 

ماسک خیار و گلاب هم خیلی خوبه 

گلاب زیاد بزن پوستت 

گلاب و گلیسیرین هم خوبه

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

بچه ها واسه چروک دورچشم چ پمادی خوبه؟؟؟

ویتامین آ د ، چطوره کسی شنیده یا استفاده کرده؟

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
ن دیگه الان تاپیکمو قفل میکنم چون جوابو گرفتم😜😂😂😂😂😘😘😘مرسی عزیزم 

نه عزیزم قفل نکن بزار ب تجربه هامون اضافه بشه

بچه ها واسه چروک دورچشم چ پمادی خوبه؟؟؟ ویتامین آ د ، چطوره کسی شنیده یا استفاده کرده؟

من از ۲۵ ب بعد شنیدم باید مرتب کرم دور چشم مارک خوب بزنن

خواب ظهر منظورته؟؟؟

نه با شوخی گفتم 

چون خودم بیدارم کل شبو😂