2777
2789
عنوان

😭😭😭وای

195 بازدید | 8 پست

دلم خیلی گرفته از این همه بدبختیام دم اذان بگو لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

مرسی عزیزم انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده 😭😭😭امضام هم بخونید  

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
بهتره به جای اینکه از بقیه بخواین براتون دعا کنن خودتون هم تلاش کنین برای رفع مشکل مطمئنا زودتر حل م ...

به دست من نیست دست خداست 😔

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم
از ته قلبم برات دعا کردم و حمد خوندم ان شاءالله خدا ب حق ۲ دست بریده حضرت عباس(ع)و الرحم الراحمین بودن خودش حاجتت رو بده توروخدا توام واس من دعا کن این ماه مادر بشم

...

عزیزم از ته قلبم برات دعا کردم و حمد خوندم ان شاءالله خدا ب حق ۲ دست بریده حضرت عباس(ع)و الرحم الر ...

فدای دل مهربونت ۱۰۰ صلوات نذر کردم برات به حق علمدار کربلا 😭

عزیزم آروم باش مکه قدرت خدارو دست کم گرفتی پس این همه استرس  چرا😍⁦☺️⁩بهش اعتماد کن به زوذچدی ا ...

مرسی عزیزم 😔من کی باشم که بخوام قدرت خدا رو دست کم بگیرم😭

مرسی عزیزم 😔من کی باشم که بخوام قدرت خدا رو دست کم بگیرم😭

عزیزممم😘😘

نگران نباش اصلا هر اتفاقی چه خوب چه بد جز پازلیه که خدا واسمون چیده برای رسیدن به اون چیزی که ارزوشو داریم 💓💓💓

تا می تونی شکرگزاری کن تا معجزاتشو ببینی💐💐💐

2791
2779
2792