2777
2789
عنوان

خانومای بی خواب

123 بازدید | 17 پست

کیا مثل من شبا خواب ندارن و صبحا افسردگی دارن و کسل هستن؟چیکار کنیم اینطوری نباشیم صبحا انقد دپرسم که همه جوره قکر و خیال دارم بهد عصر تا نیمه شب پر انرژی مگه میشه مگه داریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من نمیتونم تا عصر بخوابم اشپزی میکنم برای ناهار ولی وقتی بیدارم انگار به ادم افیرده از دنیا سیر ش ...

ی چن شبی خاب اور بخور شبا زود بخاب دیگ عادت میکنی شبا بخابی

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
من امشب برای اولین بار قرص خواب آور استفاده کردم..ما هنوز بیدارم..بهتره پیش روانشناس یا روانپزشک بری

خیلی وقته دوست دارم پیش مشاور برم اما زورم میاد تلفنی باشه خوبه ولی رودرو بیشتر دوست دارم کلا گوشه گیر شدم 

خیلی وقته دوست دارم پیش مشاور برم اما زورم میاد تلفنی باشه خوبه ولی رودرو بیشتر دوست دارم کلا گوشه گ ...

احتمالا کم خونی هم داری....مکمل استفاده کن...حتما برای روحیاتت هم ویزیت شو..از داروهای گیاهی آرامبخش استفاده کن اگه نگران وابستگی به قرصای خواب آوری

چه توان کرد؟ که سعی من و دل باطل بود
گل گاو زبون میخوردم یه مدت ولی خوب بود راحت میخوابیدم 

دوباره مصرف کن اگه برات خوبه..رازیانه هم خیلی خوبه...کلن رازیانه میگن گیاهی که مخصوص بانوانه  وخیلی مفیده براشون...کسالتت از بهم ریختگی هرمونات هم میش

دوباره مصرف کن اگه برات خوبه..رازیانه هم خیلی خوبه...کلن رازیانه میگن گیاهی که مخصوص بانوانه  و ...

هورمونام که بهم ریختس ممکنه احساس افسردگی هم به خاطر همین باشه؟

آره ممکنه...بهم ریختگی هورمون افسردگی هم باخودش میاره..و حس پوچی...یا حتی حس مرگ به سراغ آدم میاد

نه مال اینه که خواب شب نداری، هیچی خواب شب نمیشه، سعی کن صبح ها بیدار شی خودتو خسته کن شب بیهوش شی

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا رب نظر تو برنگردد...