2777
2789
عنوان

انتقام_هستم

297 بازدید | 12 پست

وای بچه ها نمیدونید چی کشف کردم😐

همش واسم سوال بود این کاربر انتقام هستم چرا هست اما نیست؟😅

ی مدت خیلی رفتم تو نخش🤔

بعد با خودم فکر کردم حتما اطلاعات کاربریش تکمیل نیس ک نشونش نمیده

چون ن تاپیک میزنه و نه کامنت میزاره فقط میتونه لایک کنه

من ی کاربری دیگ تو نی نی سایت داشتم ک ایمیلمو زده بودم اما دیگ شماره تلفنی نزدم و کاملش نکردم

الان رفتم توش همش میگه اطلاعات کاربریتو کامل کن تا بتونی شرکت کنی

اما میتونم تایپکارو ببینم و لایک کنم😊

فقط من نمیتونم واسه خودم نام کاربری بزارم نمیدونم این انتقام هستم چطور گذاشته😅😅😅

این کاربر انتقام هستم احتمالا ی کاربریه ک ترکیده و دیگ شماره نداشته تا عضو نی نی سایت بشه،با ی ایمیل اومده و فقط داره انتقام ترکیدنشو از ما میگیره ظاهرا

وای چ کشف بزرگی😂😂😂😂😂

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤

الان فهمیدی!!! صبح بخیر...گودمورنینگ🤦‍♀️🙄

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

انتقام هستم بیا لایکم کن حالا

کشتی منو امشب اینقد لایکم کردی😂😂😂😂

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس چطوری درخواست دوستی هم میده🤔

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

خیلی دیر کشف کردی دلبندم🙄😂

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
پس چطوری درخواست دوستی هم میده🤔

درخواست میتونه بده اما چت فک نکنم بتونه بکنه

نی نی یار ۵ گفته بود حتی تهدید کرد ک ای پیشونو میبنده

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
اصلا ترسناک یا مرموز نبود  ولی احساس کردم داری یه قتل رو تعریف میکنی قلبت تند تند میزنه😐

منم نگفتم ترسناک بود

خو حالا.. الان تو ی تاپیکی بودم همه میگفتن این جطوره لایک میکنه ولی میری میگ اطلاعاتی وجود نداره

هرجا میرفتی بحث این بود

حالا همه علما اومدن ک ما میدونستیم😒😒😒 باشه بابا... شما انیشتین،همتون میدونستین

تازه همه میگفتن انتقام هستم توروخدا لایکمون نکن ما میترسیم😅 حالا فیلسوف شدن😅😅😅