راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دیشب یه تاپیک دیدم پودر مکمل غذایی اسلیم لست و پرسیده بود دیدم گفتن برا کم کردن اشتها خوبه و ضرر نداره امروز خریدم یبارم خوردم واقعا سیر کنندس و اشتها رو برای غذا کم میکنه
کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :) اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست
عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی درموردش و اینکه قیمتش ؟
قیمتش ۶۸ من گرفتم ، یه مکمل غذاییه فیبر و ویتامین اینا داره نیم ساعت قبل غذا تو لیوان اب یا شیر حل میکنی مصرف میکنی یجورایی معده رو پر میکنه ، اینطوری که کاربرا به من گفتن و داروخونه ضرر نداره و دکتر تحویز میکنه برای بعضیا
کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :) اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست