2777
2789
عنوان

وطن

703 بازدید | 27 پست

بیاید بگید چه احساسی به این کلمه دارید. 

خودمم میگم

یه بحثی پیش اومد بین من و شوهرم... 

میخوام نظر شما رو هم بدونم... 

میخوام بدونم چه احساسی بهش دارید و تا کجا پاش وایمیسید... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچ حسی ندارم

تو اولین موقعیتی که پیش بیاد دوست دارم از اینجا برم

نظر شخصی من اینه که جایی که به دنیا اومدیم خودمون هیچ نقشی توش نداشتیم و بالادستی ها برای استفاده از منافع خودشون دست به مقدس سازی میزنن

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
هیچ حسی ندارم تو اولین موقعیتی که پیش بیاد دوست دارم از اینجا برم نظر شخصی من اینه که جایی که به د ...

موافقم... 

منتها شوهرم خیلی اصرار داره میگه اگر راست میگی بمون و اینجا رو بساز. بچه هاتو تربیت کن واسه ساختنش جونشونو بدن اگر راس میگی. گفتم اینجا بچه های زیادی جونشونو دادن دیگه بسه. ما به هیچی نمیرسیم. تهش هیچی نیست واسه ما. 

خلاصه همش شوهرم دوس داره منو با خودش هم نظر کنه... همشم بمن میگه تو برام غریبه شدی. تو انگار افکار شیطانی و پلید رفته تو وجودت😑

وطن وطن وطن😔

بمیرم برا مردممون بمیرم برا بچه هامون بمیرم واسه حسرتامون😔😔😔وطنی ک توش امنیت و آرامش نداریم ک دیگه وطن نیست ی مشت خاکه ک هرکی قد توبره ش داره غارتش میکنه...

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂