2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی اما تاخیر پریود

161 بازدید | 17 پست

بچه ها من یک مهر پریود شدم و بعد تموم شدن رفتیم تو اقدام.پریودم عقب افتاد تا امروزم نشدم اما بی بی چکم منفی.سابقه عقب انداختن دارم.ولی این سری خیلی تحرکم بردم بالا بلکه بشم یه دوهفته پیش دو روزی در حدی که میرم دسشویی لکه خون دیدم رو دستمال دقیقا قرمز بود و قطع شد و دیگه نشدم الانم چند وقته سینه درد دارم نمیدونم قرار پریود شم یا نه.اما همچنان بی بی چکم منفی.تست بارداری وایتکسم انجام دادم اوایل رنگ وایتکس و ادرارم سفید میشد فقط اما الان روش کف میکنه  و از بین نمیره.میترسم برم ازمایش بدم😞امیدم نا امید شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو اقدامم دو روزه دیگه وقته پریودمه دعا میکنم نشم! ایشالا خدا ب آرزوت برسونه ما هم توش

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

تست وایتکس چیههه بگید ب منم لازم دارم

اندازه ادرارت وایتکس بریز روش ببین چی میشه اولش برا همه کف میکنه اگه کف کرد رنگش روشن شد و کفش موند روش بعد چند دقیقه از بین نرفت میگن بارداری

اندازه ادرارت وایتکس بریز روش ببین چی میشه اولش برا همه کف میکنه اگه کف کرد رنگش روشن شد و کفش موند ...

جالبه نشنیده بودم تا حالا

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

فقط دعا کنید برام کلا تو شک هستم که باردارم یا نه اخه تقریبا سی روزم از موعدم میگذره همش بی بی چک من ...

اگه حامله باشی بعد چند روز تاخیر نشون میده

سی روز خیلی زیاده 

به نظرم یه دکتر برو

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙