2777
2789

من همیشه به شوهرم شک داشتم و خیانت میکرد احساس میکردم ولی مطمئن نبودم. همه چی برام رو شد و فهمیدم با کی و کجا قرار میذارن. دقیقا سر قرار گرفتمشون و بعدشم طلاقم رو گرفتم. یعنی از اینکه این همه مدت منو احمق فرض میکرد خیلی ناراحت بودم. مهتاب عالیه عالی. 09196518128

خاانم تاجیک بی نظیره. یعنی کل فالش 5 تا جمله س ولی حرف نداره. یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید. یعنی انگار دقیق میدونه موضوع تو چیه که بخاطرش فالتو گرفتی. فقط همونو میگه. زیادم پرحرفی کنی کلافه میشه. خیلی کارش درسته. کافیه یه بار امتحان کنید میفهمید من چی میگم. شماره ش 09375894622 فقط حیف که دیگه روشن نمیکنه گوشیش رو. وگرنه فالگیری رو دستش ندیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آوا با موکل انجام میده و خیلی دقیقه. انقدر خوب انجام داد که یه شبه ما کل خانواده انجام دادیم. مخصوصا احضارهاش. یعنی توپه. یه چیزی داره به اسم ارسال انرژی یعنی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی. محشره

شماره ش 09384302531

آوا با موکل انجام میده و خیلی دقیقه. انقدر خوب انجام داد که یه شبه ما کل خانواده انجام دادیم. مخصوصا احضارهاش. یعنی توپه. یه چیزی داره به اسم ارسال انرژی یعنی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی. محشره

شماره ش 09384302531

ببین عزیزم همش دروغههه...فالگیر اگه میتونست کاری کنه برای خودش میکرد.تفریحی بگیره اشکال نداره امااهمیت نده.گاهی هی چیزایی شانسی درست درمیاد اما دوروغن

بجاش کشف مطلب به روش مفاتیح روبزن هرسوالی نیتی دار توخواب نشونت میدن.واکثرا هم گفتن دقیقاهمون اتفاق توخواب افتاده.خواه موردعلاقت باشه یا نه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

@نی_نی_یار_41‍ 

خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین دختر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...🌚🖤🫂

من خیلی گیر افتادم و انقدر همه جا فالمو گرفتم الان همه شون منو میشناسن. ولی خدایی آوا بینظیر بود. هم خیلی دقیق اسم میگوید. هم انرژی میدهد و با انرژی حاجت برآورده میشود. بینظیر و عالی 09384302531

من خیلی گیر افتادم و انقدر همه جا فالمو گرفتم الان همه شون منو میشناسن. ولی خدایی آوا بینظیر بود. هم خیلی دقیق اسم میگوید. هم انرژی میدهد و با انرژی حاجت برآورده میشود. بینظیر و عالی 09384302531

لامصب مهتاب عین جن میمونه. آدم هنگ میکنه از اینهمه تسلط. خیلی عالیه. یعنی جوری به من زمان یه اتفاق رو گفت که فکر کردم خودشم تو اون اتفاق بوده. شماره ش رو میگم که اگر خواستید بدونید. فقط بگید از طرف سلما یا محله کوهسار 09196518128