2777
2789

من همیشه شک داشتم که همسرم خیانت میکنه یا نه. چند باری هم اس ام اس مشکوک دیدم. بعد دنبالش راه افتادم و دیدم وارد یه خونه میشه. نمیتونستم کاری کنم. دوستم پیشنهاد داد و خانم تاجیک برام فال گرفت. بدون اینکه حرفی بزنم تمام اتفاقات رو برام گفت ولی من باز باور نکردم. تا اینکه با برادرم افتادم دنبال شوهرم و رفتم توی همون خونه. تازه فهمیدم الکی شک کرده بودم و شوهرم یه خواهر داشته که از زن دوم پدرش بوده و اینو از من مخفی کرده بوده. از اون ببعد فقط و فقط پیش خانم تاجیک فال میگیرم. الانم که خطش خاموشه با واتساپ انجام میده برام. 09375894622

من و دوستم واسه اقامت کانادا اقدام کرده بودیم. هردومون پیش خانم تاجیک فال گرفتیم. به من گفت اوکی نمیشه کانادا و استرالیا میری. به دوستم هم گفت اصلا کانادا نمیتونی بری و دو بار برای دو کشور دیگه اقدام میکنی و هر کدومو یک سال بعد برمیگردی. واقعا برای هردومون این اتفاق افتاد. خیلی خیلی خوب و دقیق میگه خدایی. خانم تاجیک سالهاست برام فال میگیره و همه حرفاش هم درست درمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دوستی داشتم عاشق یه خانم بود ولی خودش متاهل بود. هر روز تمام ماجرایی که تا شب براش اتفاق بیفته رو مهتاب بهش میگفت. اگر یعنی به حرفش گوش میداد هیچوقت اتفاق بدی براش نمیفتاد. یه روز مهتاب بهش گفت با خانمی که دوستی امروز قرار نذار، چون خانمت مطلع میشه و دردسر میشه. ولی وسوسه شده بود و گوش نداد. یعنی تا آخر شب مو به مو اتفاقاتی که گفت افتاد. خانمش فهمید و درخواست طلاق داد. خیلی دقیق میگه خدایی. بنظر من یه بار امتحان کنید متوجه میشید. چون من واقعا بهش ایمان دارم 09196518128

خاانم تاجیک بی نظیره. یعنی کل فالش 5 تا جمله س ولی حرف نداره. یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید. یعنی انگار دقیق میدونه موضوع تو چیه که بخاطرش فال گرفتی. فقط همونو میگه. زیادم پرحرفی کنی کلافه میشه. خیلی کارش درسته. کافیه یه بار امتحان کنید میفهمید من چی میگم. شماره ش 09375894622 فقط حیف که دیگه روشن نمیکنه گوشیش رو. وگرنه فالگیری رو دستش ندیدم

من بین همسرم و دوستم مونده بودم. دقیقا هردو رو دوس داشتم و نمیتونستم از هیچکدوم بگذرم. از خانم تاجیک که فالمو گرفتم گفت تا دو سال دیگه هم شوهرت فوت داره و دوستت هم ترکت میکنه. ازش بدم اومد و گفتم اراجیف میگه. سه سال نگذشته بود همه حرفا اتفاق افتاد و یاد حرف تاجیک افتادم که اونوقت که گفت من ناراحت شدم و باور نکرده بودم. خانم تاجیک بینظیره 09375894622

وااااااای مرسی بچه ها جونم. مهتاب واقعا بینظیر بود. خدایی دمتون گرم. حیف عصبانی و بداخلاقه ولی واقعا ترکوند منو . بینهایت دقیق و عالی بود. یه چیز خیلی جالب برام این بود که یه چیزی رو که حتی مادرم هم نمیدونست رو بهم گفت. یعنی فقط باید گفت سگ تو روحت لامصب. فکر کنم جن داشته باشه. چون فالهاش انقدر نمیتونه این چیزارو بگه. شماره مهتاب 09196518128

بیخود تبلیغ مهتاب رو نکن. فالگیر فقط و فقط خانم تاجیک. یه کلمه حرفاش میرزه به صدتای این فالگیرای دوزاری. بینظیره . 09375894622

من دو سال قبل از کنکورم بهم گفت رشته قبولی م و شهری که قبول میشم چیه

خواهرم قبل از ازدواج اسم همسرش رو گفت. پدرم رو پنج سال قبل از مرگش بهمون گفت که فلان سال از دستش میدیم. یعنی همه رو مو به مو گفت

منم بچه دار نمیشدم و بعد از اینکه پیش مهتاب فالمو گرفتم فهمیدم که چله دارم. دقیقا برای منم بدون هزینه چله بری کرد و الان شش ماهه باردار هستم

مهتاب انقدر خوب جواب منو میده که من هیچ فالگیری رو بجز اون انتخاب نکردم ونمیکنم. عالیه 09196518128

خاانم تاجیک بی نظیره. یعنی کل فالش 5 تا جمله س ولی حرف نداره. یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید. یعنی انگار دقیق میدونه موضوع تو چیه که بخاطرش زنگ زدی فقط همونو میگه. زیادم پرحرفی کنی کلافه میشه. خیلی کارش درسته. کافیه یه بار امتحان کنید میفهمید من چی میگم. شماره ش 09375894622 فقط حیف که دیگه روشن نمیکنه گوشیش رو. وگرنه فالگیری رو دستش ندیدم

مهتاب هر چی که میگه همه ش اتفاق میفته. من یه مشکل داشتم و برام دعا گرفته بودن و کارهام خراب میشد و همه فالگیرا بهم میگفتن بیا فلان مبلغ بده برات باطل کنیم. مهتاب بدون اینکه ازم پول بگیره بهم گفت که چجور باطلش کنم و سر همون مدت که گفته بود مشکلم حل شد. واقعا کارش حرف نداره 09196518128

منم تاجیک رو خیلی دوس دارم ولی دیگه جواب نمیده که. اگه پیداش کردی سلام منم برسون. اصلا یک لحظه هم گوشیش روشن نمیشه که جواب بده. حرفایی میزنیدا. ولی انقدر دقیق بهم گفته که هر جا میرم فالمو بگیرم مزه فالهای اونو نمیده 09375894622

من یه آقایی وارد زندگیم شده بود که خیلی احساس میکردم که قصدش ازدواج هست و امیدوار بودم و وقتی به مهتاب گفتم بهم گفت که اولا متاهله و بعدشم دروغ میگه. اول ناراحت شدم ولی بعدش فهمیدم این آقا متاهل بوده و همه حرفاش دروغ بوده. مهتاب اصلا امیدواری الکی نمیده. اگه چیزی رو بگه قطعا اتفاق میفته