2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم اگر میخواد فال هم بگیره پیش یکی بگیره که همه حرفاش درست دربیاد. من پیش مهتاب که میگیرم همه رو مو به مو برام توضیح میده و بعدش یکی یکی اتفاق میفته برام. مهتاب 4 تا جمله میگه ولی بدردبخور. عالیه. خیلی ازش راضیم من 09196518128

من خیلی جاها فال گرفتم تا وقتی که مهتاب رو پیدا کردم. بعد اینکه مهتاب رو شناختم تازه فهمیدم فال یعنی چی. بقیه فقط امیدواری میدن که مشتریشون بشی ولی مهتاب هر چی که هست رو میگه و صد در صد برام اتفاق افتاد حرفایی که زد. بنظرم فال خوب فالی هست که واقعیت هارو بگه نه اینکه فقط امیدواری بده الکی و خوشحال کنه آدم رو. مهتاب خیلی خوبه و بهتون پیشنهاد میدم امتحان کنید تا ببینید فال یعنی چی

مهتاب رو تا بهش نگی آشنا هستی انجام نمیده. حتما معرفی کنید. شماره ش اینه 09196518128

مهتاب خیلی پرانرژی و دقیق و کامل میگه فال رو. وقتی آدم فال میگیره همه چی رو دقیق و عالی میفهمه. هر چی بد و خوب باشه رو میگه. ولی تا نگی آشنای سلما هستی انجام نمیده. خیلی خیلی عالی بود. من ازش خوشم میاد 09196518128

آدم اگر میخواد فال هم بگیره پیش یکی بگیره که همه حرفاش درست دربیاد. من پیش مهتاب که میگیرم همه رو مو به مو برام توضیح میده و بعدش یکی یکی اتفاق میفته برام. مهتاب 4 تا جمله میگه ولی بدردبخور. عالیه. خیلی ازش راضیم من 09196518128

یادتون باشه به مهتاب حتما بگید از طرف سلما زنگ میزنم. اینجوری باهاتون خوب حرف میزنه و انجام میده. خیلی دقت کارش بالاس و یه جوری صحبت میکنه که من همیشه فکر میکنم این یه دوربین کنار من داره. من آب میخورم بهش زنگ میزنم. اصلا هم الکی آدم رو امیدوار نمیکنه. وقتی چیزی نشه میگه نمیشه. برا جلب مشتری اصلا دروغ نمیگه. آدم تکلیفش باهاش روشنه. میدونه چی قراره بشه و چی نشه. شماره مهتاب رو میذارم که اگر خواستید 09196518128

منم واقعا از مهتاب راضی بودم. انقدر دقیق گفت که کیف کردم. ولی اینم بگم که خودتونو بکشید هم تخفیف نمیده. قیمتش بنظرم مناسب بود. چندمدل قیمت داشت. از یک نوع فال شروع میشد تا 7 نوع

ولی خیلی خیلی عالی بود. من یه بار اولی که ارزونتر بود رو گرفتم. دفعه بعدی اون فال گرونتره. واقعا عالی بود

شماره مهتاب رو منم میگم که انجام بدین و لذت ببرید 09196518128

بنظرم فال خوب باشه قیمتش مهم نیست. مهم اینه که آدم بدونه دقیق درمیاد که بتونه رو فال حساب باز بکنه. من مهتاب رو واسه همین دقتش دوس دارم. خوب و بد همه رو میگه و اصلا براش مهم نیست خوشت میاد یا نه. فقط حقیقت رو میگه و این برای من بهتره. من دوستم از مهتاب بخاطر اینکه حقیقت رو گفته بود خوشش نیومد. میگفت باید امیدواری بده. ولی بنظرم حقیقت گفتن بهتره. هر کی عین منه به مهتاب زنگ بزنه. چون اگر یه اتفاقی رو دوس نداشته باشید رو هم مهتاب میگه. یعنی برای خوشایندتون حرف نمیزنه. از من گفتن بود

من از مهتاب خیلی خوشم اومد

تمام مشخصات چهره همسر آینده م رو گفت 

اولش فکر کردم الکی میگه ولی وقتی ازدواج کردم دیدم مشخصاتش با اونی که مهتاب گفته بود مو نمی زد

مهتاب شماره ش اینه 09196518128