2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دستت درد نکنه توی این عکس ابان نیفتاده میشه یک اسکرین دیگه بفرستی ممنونت میشم

عزیزم رفتم اسکرین بگیرم . نمی‌دونم چرا فال های دیروز رو حذف کرده

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
عزیزم بی زحمت اگه هست از امروز 30 ابان و بذار ممنون ازت

♥️مهر
🌈  از دوستان ناباب خود در زندگی دوری کنید سعی کنید هیچگاه بی گدار به آب نزنید تا بتوانید موفقیت و سربلندی را به دست بیاورید و خود را به آرامش و آسایش در آینده برسانید.

💙 آبان
🌈 برای حل مشکلات و مسائل زندگی تان سعی کنید با بزرگتر از خود مشورت داشته باشید تا بتوانید آینده‌تان را به خوبی و خوشی بسازید و خود را به مقامات بالا و سربلندی در آینده نزدیک کنید

اها عزیزم یک کاش عاشقانه ابان و برام می نوشتی این عاشقانه نیست فکر کنم

بصبر اینقدر عجله ای آبان رو پیدا کردم عاشقانه رو ندیدم .

🌸فال روزانه متولدین آبان🌸🍃
♦️‏   ♦️
امروز ترکیب عجیبی از انرژی مثبت و منفی اطراف شما را فرا گرفته است. شما احساس می کنید باید به تفکر در مورد جایگاه فعلیتان در دنیای اطراف خود فکر کنید و هدف های خود را مورد ارزیابی مجدد قرار دهید. شرایط کیهانی باعث شده‌اند نگرشی واضح و مستقل نسبت به واقعیت داشته باشید. در حال حاضر احساسات شما بر اساس واقعیت ها و رویکردی عمل گرایانه قرار گرفته اند، پس اجازه ندهید وقتی خودتان می دانید چه چیزی برایتان بهتر است، دیگران با حرف هایشان شما را از نظرات و تصمیماتتان منصرف کنند. اگر نمی‌خواهید یک غروب دلگیر را تجربه کنید از اول صبح برای بعداز ظهرتان برنامه ریزی کنید تا تنها نمانید.

🌸فال روزانه متولدین آذر🌸🍃
♦️‏   ♦️
شور و هیجان غیر قابل وصفی که در خود احساس می کنید می تواند امروز اوضاع را برایتان کمی سخت کند، زیرا در حال حاضر هیچ کس نمی‌تواند به پای عزم و اراده و شجاعتی که در وجود شماست برسد. در واقع وقتی شما تصمیمتان را بگیرید هیچ چیزی نخواهد توانست شما را از آن منصرف کند و شکست ناپذیر خواهید شد. اما متاسفانه انعطاف ناپذیر بودن شما ممکن است باعث شود روی تصمیمی نادرست و یا تصوری غلط پافشاری کنید و احتمال این که ممکن است اشتباه کنید را نپذیرید. اگر سعی کنید بیشتر از قهرمانی و قدرتتان به عقلتان  تکیه کنید طرز فکرتان عوض شده و شانس موفقیتتان بیشتر خواهد بود.