2777
2789
عنوان

توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 26 پست
بمیرم برات.منم خیلی دوسش دارم نمیدونم چیکار کنم موندم تو گل.خانواده هام راضی نیستن پسره م نمیتونه حد ...

خدانکنه😘 اگه دلیل منطقی دارن بیخیالش شو من پشیمونم که به حرف بقیهوش ندادم بابام میگفت آدم حقه باز و کلکیه باورم نمیشد تا اینکه به حرفش رسیدم و فهمیدم همش یه بازی بوده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوشبحالت.بنظرت من با مادرشوهر زندگی کنم؟ارزششو داره قید عشقمو نزنم؟

بستگی داره من خانواده شوهرم خیلی آروم هستند زیاد اهل دخالت نیستن من با اینکه خونم جداست ولی همیشه خونه مادر شوهرمم

خدانکنه😘 اگه دلیل منطقی دارن بیخیالش شو من پشیمونم که به حرف بقیهوش ندادم بابام میگفت آدم حقه باز و ...

چون خونه جدا نمیگیره مامانم قبول نمیکنه بعدم غریبه ست میدونن دوستم بودیم میگن بعد دخالت میکنن تو زندگیت 

خدایی که بشدت کافیست ....
چون خونه جدا نمیگیره مامانم قبول نمیکنه بعدم غریبه ست میدونن دوستم بودیم میگن بعد دخالت میکنن تو زند ...

اها پس پاش بمون چون اینطوری هم سخته بالاخره عشق حرف اولو میزنه تجربه ی من این بوده دلیل نمیشه همه مثل شوهره من باشن

اها پس پاش بمون چون اینطوری هم سخته بالاخره عشق حرف اولو میزنه تجربه ی من این بوده دلیل نمیشه همه مث ...

اخه اون.کوتاه نمیاد.یعنی اون منو دوست نداره😔

خدایی که بشدت کافیست ....