2777
2789
عنوان

خواهریا

309 بازدید | 28 پست

۲۱ سالگی برای مادر شدن زوده به نظرتون ؟ سن اولین بارداری تون رو بگین اگه دوست داشتین من نمیخوام بچه بیاریم فعلا شوهرم خیلی عجله داره و همش پیگیر این موضوعه احساس میکنم خیلی زوده الان

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۲۷ سالگی مامانم شدم .نمیدونم بستگی به آمادگی روحی خودت داره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

منم نمیخواستم ناخواسته بلافاصله بعد مراسم عروسی.. بچه دار شدم خیلی حالم بد بود عذاب آور بود 19سالگی حامله شدم 20سالگی بچم بدنیا اومد

زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی

دی ۲۱ سالم تموم میشه الانم به لطف خدا حامله ام خودم خواستم خیلی خیلی هم راضی ام خداروشکر  هر کسی بستگی به شرایطش این تصمیمو میگیره 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
۲۱سالم بود اوردم پشیمونم باید بزرگتر میبودم حس میکنم ب بچم ظلم کردم چون خیلی عصبی شدم😢

این دقیقا حس منه

زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی
نمیدونم ما تو فامیلمون دخترع ۱۸ بچه دار شد

😱

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
دی ۲۱ سالم تموم میشه الانم به لطف خدا حامله ام خودم خواستم خیلی خیلی هم راضی ام خداروشکر  هر کس ...

عه 😍 منم دی ماه ۲۱ سالم تموم میشه

عه 😍 منم دی ماه ۲۱ سالم تموم میشه

اخی پس هم سنیم تازه من از ۱۹ سالگی اقدام داشتم دقیقا از شب اول عروسیم چون عاشق بچه ام ولی خدا نخواست تا الان 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز