2789
عنوان

روغن بازاری

108 بازدید | 9 پست

خانمای گل کیاروغن کنجد و زیتون جایگزین روغنای بازاری کردن ؟

از تجربیاتتون بگین که چقد اثر بخش بوده

واسه من باعث رفع یبوست و دیگ  پوستم دیگ مث قبل چرب نمیشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اصلا روغن جامد استفاده‌ نمیکنم فقط روغن سرخ کردنی برای سیب زمینی اینا، روغن زرد برای روی برنج و نیمرو، روغن دمبه برای غذاهای خورشتی 

مهمترینش اینکه ترش نمیکنم 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 
من ب مامانمینا میگم بخرین نمیگیرین :| گرونتره بخاطر همین خیلیا نمیخرن

عزیزم بهشون بگو بهتر نیس به جای اینک در اینده دچار بیماری بشیم و کلی پول دوا درمون بدیم الان  یکم گرونتر بخریم 

روغن زرد چیه؟

روغن حیوانی ک خودم از کره میگیرم 

حالا گاوی چون طبع خنک داره برای تابستون گوسفندی برای زمستون چون گرم 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ...