2777
2789
برو بابا🙄

باش/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاقا من دستمو بریدم سه ساعته بند نمیاد خونش می میرم نه 😅😅 یه راه حل بگین تو رو خدا

یا امام زمان  چییییییی چراااا نفس بمیرم الهی حواست کجااا بود بخدا حالم بد شدددد چرااااا بمیرم مننننننننننن  /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ووی خاک عالم😨بگو یکی بره داروخونه پانسمان و محلول ضد عفونی بخره پانسمانش کن

خدا نکنه 

چاقو تیز بود خب 🥴هیشکی خونه نیست 😅😅😅😅

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یا امام زمان   چییییییی چراااا نفس بمیرم الهی حواست کجااا بود بخدا حالم بد شدددد چرااااا بمیرم ...

اعععع خدا نکنه دیوونه 

چپر چلاق پانسمان کردم ولی بازش میکنم خون میاد هنوز بدبختی دارما 😅😅

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

@______negar______   بیادر گوشم بگوووو چیکارت داشت

هیس وایسا/

اونور یکی قهر کردع ..سارا ناراحتع...خدایا هروز ی نفررر خدااااا/