2777
2789
ان شاءالله بچم هم درسش خوب. هم اخلاقش. هم ایمانش. الهی شکر ولی خیلی سختی کشید

هر كس تو زندگيش يه جور سختي ميكشه ان شاالله از اين به بعدش ارامش باشه تو زندگي شغليش تو زندگي زناشوييش همه اينا براش جبران بشه ان شاالله.

ما ملت حسينيم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میدونی خیلی استرس میکشم از یه طرف سرکارم کارمونم پر استرس بعدشم همش پیش مشاور و وکیلم ینی تموم میشه؟ ...

دقیقا میفهمم حالتت رو.

منم می گفتم یعنی تموم میشه؟

کمی صبوری کن. ان شاءالله به زودی به آرامش برسی

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
مدرکی هم الان‌ دستتون دارین؟!...یا اگه ندارین فکر میکنین که از راههای قانونی بشه کاری کرد؟!

نمیدونم واقعا. البته برای دوسال پیشه اونموقع فک میکردم زود یادم میره ولی الان میگم کاش طلاق گرفته بودم الان هیچ مدرکی ندارم متاسفانه 

میشه برای بچه دار شدنم دعا کنید.... بوس بهتون 😘
هر كس تو زندگيش يه جور سختي ميكشه ان شاالله از اين به بعدش ارامش باشه تو زندگي شغليش تو زندگي زناشوي ...

ان شاءالله

ممنونم

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
سعي كن اون شروط رو ازش بگيري مثل حق طلاق و حضانت رو اگر نداد من باشم چون بچه دارم يه فرصت ديگه بهش م ...

منم بخاطر دخترم میخام یه فرصت دیگ بدم ولی زیر بار نمیره ک امضا کنه 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

ببين پروسه طلاق يه فكر و روح قوي و يه پشتكار جدي ميخاد هم براي زن هم مرد .خانمها چون عاطفي ترند سختت ...

اصلا قوی نیسم دیشب سرکار تا ۶صبح تلاش کردم به هیچی فک نکنم ولی انقده حس بدی داشتم ساعت ۶صبح غش کردم همه زندگیم داره خراب میشه

نمیدونم واقعا. البته برای دوسال پیشه اونموقع فک میکردم زود یادم میره ولی الان میگم کاش طلاق گرفته بو ...

اگر پیش کسی ببرینش که هردو قبولش داشته باشین و مجابش کنین که اعتراف کنه چی؟!...اینکارو میکنه؟!

اولین بار دعوا کردید? مشکلتون با شوهرتون چیه؟

به این شدت اره من خیلی صبورم اون خیلی بد اخلاق ب پدر مادرم بی احترامی میکنه شکاکه اصن باهام حرف نمیزد اونوقت زنگ میزد ب خواهرش دوساعت حرف میزدن اونوقت من 5دیق بیشتر با مامانم حرف میزدم غر میزد 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد