2777
2789
عنوان

زمان مناسب تست بارداری

88 بازدید | 12 پست

با تجربه ها سلام

من سوم آبان روز اول قاعدگیم بود و روزهای سیزدهم و شانزدهم و هفدهم اقدام داشتم.تا امروز هم موعدم عقب افتاده.حالا میتونم برم آزمایش خون یا زوده؟؟بی بی چک یا آزمایش خون کدوم اول انجام بدم؟کدوم زودتر نشون میده؟ممنونم

ببین منم مشکلم همینه بی بی چکم مثبت میشه ولی هفته پیش ازمایش خونم منفی شد بذار ۳ روز از موعدت بگذره که مثل من گیج نشی 

از فِطرُسِ مَلَک به همه پر شکسته ها حَیِّ علی کرامتِ گهواره ی حسین علیه السلام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین منم مشکلم همینه بی بی چکم مثبت میشه ولی هفته پیش ازمایش خونم منفی شد بذار ۳ روز از موعدت بگذره ...

من نمیدونم چرا از اول از،بی بی چک خوشم نمیومد..تا حالام استفاده نکردما.حس میکنم گیج میکنه و امید واهی میده..انشالله برای شما مثبته

منم همینطورم

به سلامتی.انشالله خیره..من خیلی به خودم استرس ندادم و امادگی ایجاد کردم که ماه اوله.ولی خب گاهی درد پریود میاد سراغم یکم ناراحت میشم..اصلل فکر نمیکردم برام مهم باسه اینقدر

به منم جواب بدین.من سیزده روزع اقدام کردم بنظرتون آزمایش خون بدم یا زوده

حالا من دارم تاپیک قدیمی میخونم به جوابی رسیدم میگم.ولی فکر  میکنم میشه..

به سلامتی.انشالله خیره..من خیلی به خودم استرس ندادم و امادگی ایجاد کردم که ماه اوله.ولی خب گاهی درد ...

دقیقا مث خودمی منم زیر دلم خیلی درد میکنه و دلنازک شدم

زنان قوی بهترین دوست خودشان هستند.