2777
2789
عنوان

خانما من بعد کرونا افسرده شدم

705 بازدید | 7 پست

بعد کرونا افسرده شدم حالم سر جاش نیس اضطراب و بیقراری دارم افسرده دستم به کار نمیره و بچه کوچیک دارم.تازه سقط هم داشتم یه هفته پیش

منم اصلن دیگه شوق ندارم قبلن خیلی به خودم میرسیدم لباس میخریدم میپوشیدم میگشتم میخندیدم ولی الان اصلن حس میکنم هرلحڟه ممکنه بگیرم وبمیرم اصلن کلن یه،ادم دیگه شدم فکرم خیالم عین،افسردگی الان که باردارم دیگه بیشتر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اصلن دیگه شوق ندارم قبلن خیلی به خودم میرسیدم لباس میخریدم میپوشیدم میگشتم میخندیدم ولی الان اصل ...

من گرفتم و الان افسرده شدم بعد اون کرونای لعنتی نمیدونم چیکار کنم انگیزه ندارم

من برعکس ، شاغلم چون تعطیلات نمیتونم جایی برم و ساعت کاریم کم شده  میتونم کارایی که دوست دارمو بیشتر انجام بدم کتتب میخونم غذاهای جدید پازل هزارتیکه و کیک میپزم استراحتم خیلی بیشتر شده . راستش بدک هم نیست

شاید به خاطر سقطه عزیزم حالا اگر کرونا نبود تو هر جمعی میرفتی هی میگفتن بچه چی شد و اینا بیشتر اذیت میشدی ، عزیزم سخته منم خودم یه ساله باردار نمیشم اما کاریش نمیشه کرد ، به نظرم بیشتر وقتتو با پسرت بازی کن بهش اموزش بده زبان درسش بده موسیقی یا کتاب بخون اینجوری هم سر خودتو گرم کردی هم شادی میاری تو خونت