2777
2789
عنوان

<<< شعر >>>

| مشاهده متن کامل بحث + 3215 بازدید | 414 پست
سلام . ممنون . ببخشید کاربری قبلیتون چی بود؟😍میشناسمتون !؟

سلام مجدد نفسی

آنیدم

بهت کلمه میدادم

یادتع😊

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
فی البداهه گفتی 🤔😊 مستنده کلک ؟ هنوزم طعم اون شعرت یادم نرفته . بزار دوباره دلم تنگ شده براش .

اره..امروز گفتم..تازه از تنور در اومده😂😂😂

اینو میگی👇

"چشم من چشم تو را دید ولی دیده نشد"
هیچ کس قدر من از زندگی رنجیده نشد

از سر جبر که انگار به عقدم خواندند
همچو آن تازه عروسی که پسندیده نشد

یا همان سوخته دل در  هوس یک طرفه
بوسه ها خفته به لب، مانده وبوسیده نشد

عمر یک ساله ی دهقان  به بادی رفته
شده ام مزرعه ای ،وقت درو چیده نشد

یا همان بچه یتیمی که زشوق شب عید
بارها رخت نویش تا شد و پوشیده نشد

من همان بیت حزینم  که در آخر شعر
بارها خواندن و خواندند و فهمیده نشد

گفته شدبیگنهی و نرسی  چوبه ی دار
سر من بر سر داراست وبخشیده نشد؟

#نازبانو

تعطیل🚫                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیای اینروزا فقط یه زندونه قصه ی عشق من تو یادها میمونه درد دل و ماتم همیشه میمونه نفس نمیمون ...

@nazbanoo8300  

این برا مهری امه🥺

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
@nazbanoo8300     این برا مهری امه🥺

خیلی زیبا نوشتی..عزیزم..

باید به مهری بگم اگه دوستم داره واسع تولدم بیاد..

مثل چیکا که بخاطر پرگل اومد🙄

تعطیل🚫                                                                                 
خیلی زیبا نوشتی..عزیزم.. باید به مهری بگم اگه دوستم داره واسع تولدم بیاد.. مثل چیکا که بخاطر پرگل ...

اوهوم

@nafasam1370  

تموم نفسم کجایی.......

خیلی زیبا نوشتی..عزیزم.. باید به مهری بگم اگه دوستم داره واسع تولدم بیاد.. مثل چیکا که بخاطر پرگل ...

😍😍😍😍😍

خداروشکر به تولدم شد ما دوباره جمع شیم😍⁦✋🏼⁩

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
😍😍😍😍😍 خداروشکر به تولدم شد ما دوباره جمع شیم😍⁦✋🏼⁩

خدا رو شکر

ایشالا مهری هم بر میگرده😍😍

تعطیل🚫                                                                                 
@830pargol     عزیزم بیا شعرمو بخون😍😍

خوندم چقد قشنگ بود واقعا خیلی هنرمندی مامان جونم

از هر انگشتت یه هنر میباره⁩😍

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
خوندم چقد قشنگ بود واقعا خیلی هنرمندی مامان جونم از هر انگشتت یه هنر میباره⁩😍

هنر نه...فقط شعر میباره😂😂😂

تعطیل🚫                                                                                 
خدا رو شکر ایشالا مهری هم بر میگرده😍😍

😍😍انشالله

خوندم چقد قشنگ بود واقعا خیلی هنرمندی مامان جونم از هر انگشتت یه هنر میباره⁩😍

ولی اون شعری بود که صفحه قبله...

امروز نوشتم 

تعطیل🚫                                                                                 
هنر نه...فقط شعر میباره😂😂😂

مال ما همونم نمیبارع که😂⁦✋🏼⁩

دیدمش گفتم منم اما چرا نشناخت او گفتمش:جانا، منم!رویای رویاهای تو آنکه روزی در برت،از جان شیرین ...

آرزوهای قشنگم یک به یک مدفون شدند

حال میدانم، چرا دلداده ها مجنون شدند

سلام بانو جان آفرین.... ❤️❤️❤️بیر داناسان گوزلیم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave