2777
2789
عنوان

<<< شعر >>>

| مشاهده متن کامل بحث + 3215 بازدید | 414 پست

صبح است و هوا و‌ نفس دلکش پاییز

من هستم و ‌یک سینه‌ي از مهر تو لبریز

زیباست تو را دیدن از این پنجره‌ي صبح

زیباست هوای تو دراین صبح دل‌انگیز❤🧡💛💚

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

#جمعـہ اسـت و

خیـال بودنـت

مـرا چہ بی تاب کرده

ڪاش می دیـدمت و

جشن پاییــز را

با دستان گره شده تو میگرفتم ...

و رقص برگ ریزان را با

چشم تو می دیدم،،، 

تعطیل🚫                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح است و هوا و‌ نفس دلکش پاییز من هستم و ‌یک سینه‌ي از مهر تو لبریز زیباست تو را دیدن از این پ ...

💫 «أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبُ» 💫

🌸آرامش یعنی؛
✨قایق زندگیتان را،
🌸دست کسی بسپارید که،
✨صاحب ساحل آرامش است...

🌸در این صبح زیبای آدینه
✨ از خدای مهربان ...
🌸قشنگترین، آرامش‌بخش‌ترین،
✨ و بهترین روز را برایتان آرزومندم..
🌸 الهـی به امیــد خـودت

═══‌‌‌‌♥️ℒℴνℯ♥️═══

تعطیل🚫                                                                                 

دوست دارم گهگاه گم شوم 

مثل پرنده‌های پاییز 

می‌خواهم میهنی تازه بیابم 

غیر قابل دسترس 

و خدایی 

که مرا تعقیب نکند 

و سرزمینی که دشمنم نباشد!

می‌خواهم از پوستم بیرون بزنم 

از صدایم 

و از زبانم 

و مثل عطر مزرعه‌ها 

سیال شوم! 

می‌خواهم از سایه‌ام فرار کنم 

و از عنوان‌هایم 

می‌خواهم از مارها و خرافه‌ها بگریزم، 

از دست خلفا 

و حاکمان و وزیران! 

می‌خواهم مثل پرندگان، دوست داشته باشم 

ای شرق ِ دشنه‌ها و چوبه‌های دار! 

می‌خواهم 

مثل پرندگانِ پاییز 

عشق بورزم! 

نزار قبانی 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
تو بمون واسم  روی تو حساسم دست من نیست که به تو پرته حواسم تو یه دنیایی با اون چشمای رویایی ...

رک بگویم، دوستت دارم، بدون پیش و پس

پیشِ خطِ چشمهایت اهـــــل مِن مِن نیستم

تعطیل🚫                                                                                 
خبر داری كه شهری روی لبخند تو شاعر شد؟ چرا اينگونه كافرگونه، بی رحمانه،ميخندی؟ فاضل_نظری#  

شیرین سخنی در دل ما میخندد
بر خسرو شیرین سخنی می‌بندد

گه تند کند مرا و او رام شود
گه رام کند مرا و او می‌تندد

تعطیل🚫                                                                                 
سلام . راستی یه خبر خوب . من قراداد چاپ کتابمو بستم . دو تا یکی کودک یکی نوجوان .

سلااااام

جدا؟!😍😍😍😍😍

خیلی خوشحال شدم عزیزم

موفق باشی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
سلام . راستی یه خبر خوب . من قراداد چاپ کتابمو بستم . دو تا یکی کودک یکی نوجوان .

سلام..خوبی

هر وقت کتابت چاپ شد خبر بده...

تعطیل🚫                                                                                 

دیدمش گفتم منم اما چرا نشناخت او

گفتمش:جانا، منم!رویای رویاهای تو

آنکه روزی در برت،از جان شیرینش گذشت

جار رسوایی زدی رویای رویا درگذشت

رفتمت از کوی تو،با یک دل ماتم زده

حال دیدی حال من،با یک نگاه سرزده

عهد و پیمان بسته بودی زیر پا انداختی

آنچنان در خود شکستم،دیدی و نشناختی

من همانی ام که گفتی چشم تو جامم شده

عشقت ای جان، اعتبار هستی ونامم شده

بودنت روحم شده،این بود، ورد هر شبت

من که جان میدادمت،با یک اشارت از لبت

راستی آن شب چه شد،؟گفتی بیا وقت قرار

با چه حالی آمدم، با حالتی آشفته،، زار

آمدم اما، نبودی ! نه چرا یک نامه بود

نامه ت هوش از سر وجان و وجود من ربود

وعده ی دیدار ما در آخرت،رفتم همین !

دیده بودی ریزش کوه ،حالم من هم شد چنین

بعد آن شب، روزهایم تا ابد پاییز شد

درد از چشمان من بیرون زده، سر ریز شد

آرزوهای قشنگم یک به یک مدفون شدند

حال میدانم، چرا دلداده ها مجنون شدند

کاشکی امروز هم ،اصلا نمی دیدم تو را

باز دردم تازه شد ،گفتم منم،گفتی شما؟؟

#نازبانو

تعطیل🚫                                                                                 

دنیای اینروزا فقط یه زندونه

قصه ی عشق من تو یادها میمونه

درد دل و ماتم همیشه میمونه

نفس نمیمونه،زندگی آرومه

هوای مرگ دارم،هوای رفتن رو

دلم داره میره دیگه نمیتونه

سکوت اینروزا شده نمک رو زخم

دیگه دل عاشق از عشق نمیخونه

دلم میخواد امشب تو بغلت باشم

آغوشتو وا کن این آخرین بار ه

آنید#  

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///