2777
2789
عنوان

<<< شعر >>>

| مشاهده متن کامل بحث + 3215 بازدید | 414 پست

@nafiseh133  

@hadise123  

@برفا22  

@دختربارونی66  

@اتمسفر۲۰۳۷  

دفترم بادهٔ ع❤️شق است....

و قلم  ساقی دل !

با دو خط شعر نوشتن

ما به مستی می رسیم !

تعطیل🚫                                                                                 
@nafiseh133     @hadise123     @برفا22     @دختربارونی66 &n ...

بیا ای مونس جان‌های مستان

ببین اندیشه و سودای مستان

بیا ای میر خوبان و برافروز

ز شمع روی خود سیمای مستان

نمی‌آیی سر از طاقی برون کن

ببین این غلغل و غوغای مستان

بیا ای خواب مستان را ببسته

گشا این بند را از پای مستان

همه شب می رود تا روز ای مه

به اهل آسمان هیهای مستان

همی‌گویند ما هم زو خرابیم

چنین است آسمان پس وای مستان

فرشته و آدمی دیوان و پریان

ز تو زیر و زبر چون رای مستان

کلاه جمله هشیاران ربودند

در این بازارگه چه جای مستان

میفکن وعده مستان به فردا

تویی فردا و پس فردای مستان

چو مستان گرد چشمت حلقه کردند

کی بنشیند دگر بالای مستان

شنیدم چرخ گردون را که می گفت

منم یک لقمه از حلوای مستان

شنیدم از دهان عشق می گفت

منم معشوقه زیبای مستان

اگر گویند ماه روزه آمد

نیابی جام جان افزای مستان

بگو کان می ز دریاهای جان است

که جان را می دهد سقای مستان

همه مولای عقلند این غریب است

که عقل آمد که من مولای مستان

چو فرمان موقع داشت رویش

کشید ابروی او طغرای مستان

همه مستان نبشتند این غزل را

به خون دل ز خون پالای مستان

مولانای جان

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شب توام خوش جانان 🙏❤🌹🌻 شهر می خوابد به لالایی سکوت، اختران نجوا کنان بر بام شب نرم نرمک با ...

صبح‌ها
چشمانت را درونِ قلبم
حل می ڪنم

آخ ڪہ ،
چہ شیرین شده است
طعم
              دلِ دیوانه‌ام

تعطیل🚫                                                                                 
 بیا ای مونس جان‌های مستان ببین اندیشه و سودای مستان بیا ای میر خوبان و برافروز ز شمع روی ...

سلام..خوش اومدی.

کاربریت کی برگشت

تعطیل🚫                                                                                 
سلام..خوش اومدی. کاربریت کی برگشت

سلام نازبانو جون 

ممنون ❤️

دیشب فکر کنم اومدم دیدم کاربریم برگشته کلی هم فوش خوردم از طرف بچه هام😂

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
اینم در وصف عکس کاربریت😜خخخ❤ ماه صنما! چشم و ابروی خشن از بس که می آید به تو گاهی آدم عاشق نا ...

اَبروان چون کمانت میل  وصلم می دهد

چشمهایت نور دارد درس بذلم می دهد

تیر مژگانت چوبنشیند دلم خنجر زند

عاقبت این چشم وابرو حکم قتلم می دهد

ولی این بیشتر میاید بهشون

@ماه_صنم_الدوله  

تعطیل🚫                                                                                 
 بیا ای مونس جان‌های مستان ببین اندیشه و سودای مستان بیا ای میر خوبان و برافروز ز شمع روی ...

به به سلام خانم جو زده اخه دختر خوب یه دفعه کجا رفتی ؟؟؟ ما هم که دوست نبودیم دیگه 🤨 دیگه ازاین کارا نکن عزبزدلم ❤❤❤🙏

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام نازبانو جون  ممنون ❤️ دیشب فکر کنم اومدم دیدم کاربریم برگشته کلی هم فوش خوردم از طرف بچه ...

چرا...😂😂😂😂

تعطیل🚫                                                                                 
به به سلام خانم جو زده اخه دختر خوب یه دفعه کجا رفتی ؟؟؟ ما هم که دوست نبودیم دیگه 🤨 دیگه ازاین کار ...

سلام قشنگم... 

قول می دم دیگه جایی نرم 

اصلا شکر خوردم🥺🤭

چرا...😂😂😂😂

وقتی رفتم بعضی از فرزندانم که جغد بودن بیدار شده بودن تازه فهمیدن نیستم 

روحم رو مورد رحمت قرار دادن 😂

وقتی رفتم بعضی از فرزندانم که جغد بودن بیدار شده بودن فهمیدن نیستم  روحم رو مورد رحمت قرار داد ...

خب دوست دارن 😂😂😂

تعطیل🚫                                                                                 
صبح‌ها چشمانت را درونِ قلبم حل می ڪنم آخ ڪہ ، چہ شیرین شده است طعم         &n ...

‍‍صبح من
همان دست‌های مهربان توست،
آغوش پر مهرت،
و دوستت دارم‌هایی که
هر روز می‌گویی
و سرنوشت
درست از همان جا
برای من شروع می‌شود...❤❤

سلام عشق جان خوبی خوشی سلامت باشی ❤❤❤

د

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
خب دوست دارن 😂😂😂

تو این مدت که نبودم یکی از فرزندانم ترکید   

فکر کنم دیگه خط نداره عضو بشه