2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم اطلاع چندانی ندارم ولی فک نمیکنم زیاد سخت باشه چون عمومیا که کلا مشترکه بین ریاضی و تجربی فیزیکشم نود درصد مشابه تجربیه بعدشم با میانگین درصد خیلی پایین میشه رشته خوب قبول شد متاسفانه ریاضی مثل سالای قبل نیست که همه زرنگا توش شرکت می‌کردن خیلی راحت شده

کاربر قدیمیم ولی تعلیق شدم😐😐
خودم اطلاع چندانی ندارم ولی فک نمیکنم زیاد سخت باشه چون عمومیا که کلا مشترکه بین ریاضی و تجربی فیزیک ...

یعنی امکان قبولی کسی که از یازدهم خوب خونده چند درصدی ولی تجربی و خوب خونده تا جایی هم که تونسته ریاضی و

یعنی امکان قبولی کسی که از یازدهم خوب خونده چند درصدی ولی تجربی و خوب خونده تا جایی هم که تونسته ریا ...

زیاده خیلی زیاد حیف سایت خرابه همین الان یه کارنامه ریاضی با درصد خیلی پایین رتبه ش ۱۸۰اینا بود دیدم،برو پیج کنکوری گاماس کارنامه هارو ببین اونموقع میفهمی چقد راحت شده

زیاده خیلی زیاد حیف سایت خرابه همین الان یه کارنامه ریاضی با درصد خیلی پایین رتبه ش ۱۸۰اینا بود دیدم ...

مثلا من فیزیک و ۶۰ بزنم عمومیارو بالای ۶۰ چطوره؟

مثلا من فیزیک و ۶۰ بزنم عمومیارو بالای ۶۰ چطوره؟

عالیه عالی راحت زیر هزار میشی ولی حتما چن تا کارنامه مال قبولیای امسال و پارسال و ببین تا مطمعن شی چقد راحت شده

عالیه عالی راحت زیر هزار میشی ولی حتما چن تا کارنامه مال قبولیای امسال و پارسال و ببین تا مطمعن شی چ ...

پیج گاماس و پیدا نکردم میشه بگید از کجا میتونم ببینم؟