2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چون خیلی خورد شدیم یاد گرفتیم قوی باشیم  چاره ای جز قوی بودن نداریم

کاش میشد من خیلی سختی کشیدم اما هر روز ضعیف تر و شکننده تر شدم  انگار دیگه پیمانه صبرم لبریز شده زود اشکم در میاد بغضم میشکنه  من که ضعیف تر شدم فقط به قوی بودن خدا امید دارم کاش با قدرتی که داره حمایتم کنه و ازدواج خوبی نصیبم کنه

کاش میشد من خیلی سختی کشیدم اما هر روز ضعیف تر و شکننده تر شدم  انگار دیگه پیمانه صبرم لبریز شد ...

دقیقا منم حس شمارو دارم الان اما سعی می کنم قوی باشم چون بائد قوی باشم 

به خدا توکل کن

از ته قلبم آرزو می کنم یه ازدواج عالی نصیبت بشه

🥰🥰😇😇😇
ان شاالله کد خدا خودش در رحمتش رو به روت باز کنه اگه اشکال نداره میشه بگی چند سالت هست گلم

۳۳ سالمه و با یه بچه جداشدم 

دخترم ۱۲ سالشه و فوق العاده به هم وابسته ایم 

🥰🥰😇😇😇
۳۳ سالمه و با یه بچه جداشدم  دخترم ۱۲ سالشه و فوق العاده به هم وابسته ایم

اخی خدا برات حفظش کنه ان شاالله 

منم ۳۵ساله شدم  از نوجوونی کلی عاشق و دلباخته داشتم همین الانم پسر عمم بیش از هشت ساله که میدونم عاشقمه هی خواستگاری می کنه اما امان از خانوادم ..... خیلی نیاز دارم محبتم رو خرج کسی کنم و ارزوی داشتن بچه حتی حاضرم با کسی که بچه داره ازدواج کنم اگه به خودم باشه بخدا دیگه بریدم

گلم شما دیگه دختر ت داره به سن حساس میرسه یا جدی تر فکر کن  و خودت اقدام کن بخدا چند تا از دوستام خودشون خواستگاری کردن از پسرها و موفقن شما محدودیت من رو نداری اگه کیس مناسبت نبود چند سال صبر کن دخترت اوج بحران نوجوانی رو رد کنه از صمیم قلبم براتون بهترینو میخوام

اخی خدا برات حفظش کنه ان شاالله  منم ۳۵ساله شدم  از نوجوونی کلی عاشق و دلباخته داشتم همین ...

خیلی ممنون

درسته حق با شماست دوستامم همینو بهم میگن اما من نمی تونم وارد رابطه بشم (منظورم دوستی و آشنایی هست)

منم خاطر خواه زیاد دارم اما یا دخترمو نمی خوان یا متاسفانه متاهلن 

امشبم دلم گرفته بود چون یه آقایی که همکارمه و خیلی هم همه چی تمومه بشدت بهم ابراز علاقه می کنه و محبتای مردونه ای که همیشه آرزوم بوده اما متاسفانه متاهله و من هم خیلی مقید هستم دارم عذاب می کشم همش آرزو می کنم ازدواج کنم تا دیگه کسی نتونه اینجوری باهام رفتار کنه

🥰🥰😇😇😇
خیلی ممنون درسته حق با شماست دوستامم همینو بهم میگن اما من نمی تونم وارد رابطه بشم (منظورم دوستی و ...

افرین به شما عزیزم وارد رابطه و اشنایی با متاهل نشو تو رو خدا به خدا بیش از هر کسی خودت و دخترت اسیب می بینی می دونم برای شما که تجربه زیستن با یک مرد رو داشتی رابطه عاطفی جنسی و... خیلی سخت تر از ما مجردهاس که تجربه و درک واقعی از این مسایل نداریم 

من بواسطه  رشته دانشگاهیم  تو حوزه هایی مثل ازدواج سفید و دوستی و... زیاد کار کردم بخدا اگر مردی زنی رو واقعا بخواد حتی زنش رو طلاق میده و با اون خانوم ازدواج می کنه متاسفانه این مردها از زن جز بدن نمی بینند من تو اشناهامون خانوم بیوه ایی داریم ۳۳ساللگی با دو تا دختر بیوه شد متاسفانه تن به این رابطه ها داد هم دخترهاش فاسد شدند هم خود خانوم جهانبینیش تغییر کرد و فقط جنسی و مادی فک می کنه بدتر اینکه تنوع طلب شده و کیس های خوب ازدواجم رد می کنه هیچ مردی دو نفر رو همسر نمی بینه حتی اونایی که دو تا زن دارن فقط به یکی به چشم همسر نگاه می کنند و دیگری رو جنسی و...می بینن. تو رو خدا خودت رو از وسوسه مردها حفظ کن خیلی سخته شما جوان وشادابی فرصت داری گلم اگه زمانی خدای نکرده بریدی و نشد دخترت به هیچ عنوان نزار بفهمه

ان شاالله خدا کمکت می کنه و بهترین نصیبت میشه

افرین به شما عزیزم وارد رابطه و اشنایی با متاهل نشو تو رو خدا به خدا بیش از هر کسی خودت و دخترت اسیب ...

خیلی ممنون از راهنماییت قشنگم

میدونم منم مثل شما فکر می کنم فقط خواستم باهات درد دل کنم بعضی وقتا سخته این مرده هم خیلی بدجنسن بلدن چطور دل ببرن ولی خیالت راحت دوست عزیزم من سرسخت تر از این حرفام این آقا هم اولیش نیست ولی امیدوارم آخری باشه و دفعه بعد ازدواج کنم

🥰🥰😇😇😇
خیلی ممنون از راهنماییت قشنگم میدونم منم مثل شما فکر می کنم فقط خواستم باهات درد دل کنم بعضی وقتا س ...

الهی خدا به زودی کاری کنه به خواستت برسی هم خودت خوشبخت بشی هم دختر گلت.

امیدوارم به زودی بیای بگی ازدواج عالی داشتی ان شاالله

2790
2778
2791
2779
2792